Vi söker en miljö- och kvalitetssamordnare till HSB MälarDalarna

Vi söker en miljö- och kvalitetssamordnare till HSB MälarDalarna

HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av våra närmare 35 000 medlemmar. Vi verkar på 24 orter med tolv lokalkontor och med tre regionkontor i Borlänge, Västerås och Örebro. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder samt ekonomisk och teknisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommuner, privata fastighetsbolag och offentliga aktörer.
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar?


Vi söker nu en miljö- och kvalitetssamordnare

Vem är du och vad ska du göra?
Du som söker ska brinna för miljö- och kvalitetsfrågor och vill arbeta i ett företag under stark utveckling! I rollen kommer du att arbeta med olika miljö- och kvalitetsfrågor och förvaltar självständigt våra processer inom områdena.
Som miljö- och kvalitetssamordnare kommer du att ha övergripande kontroll av verksamheten inom miljö och kvalitet och du ansvarar för projektgrupper inom området. Därtill följer du upp och redovisar resultatet av miljö- och kvalitetsarbetet samt rapporterar till ledningen. HSB MälarDalarna ligger i framkant med systematisering av vårt miljö- och kvalitetsarbete.

I din roll som miljö- och kvalitetssamordnare kommer du att arbeta med att underhålla processer och rutiner samt vara ansvarig vid interna och externa revisioner.
Som miljö- och kvalitetssamordnare kommer du även att hålla utbildning för våra medarbetare. Andra viktiga uppgifter är efterlevnad av våra lagkrav inom området samt att hantera avvikelser och förbättringar. Att arbeta med GDPR-frågor är del av din vardag. I ditt arbete kommer du även att ha kontakt och uppföljning med diverse myndigheter. Du kommer att vara placerad på något av våra regionskontor Borlänge, Västerås eller Örebro, resor i tjänsten inom HSB MälarDalarnas verksamhetsområde är vanligt förekommande.

Din bakgrund
Du som vill arbeta hos oss har erfarenhet från självständigt arbete med ledningssystem samt goda kunskaper inom ISO 9001 och ISO 14001. Det är meriterande om du har en en bra utbildning med inriktning mot kvalitet och miljöledning eller annan erfarenhet som är relevant för tjänsten.
Du har goda kunskaper om miljöbalken med tillhörande regelverk och övergripande kunskaper inom arbetsmiljö. Det är meriterande med erfarenhet av GDPR-frågor. Det är ett krav att du har B-körkort.

Vi söker dig har ett stort engagemang för miljö- och kvalitetsfrågor och som har lätt för såväl interna som externa kontakter. Därtill önskar vi att du är strukturerad, noggrann och är en god kommunikatör. Du trivs med att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut i ditt ansvarsområde. Tjänsten är en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.

Så här rekryterar vi
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb
Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen samt personlighets- och kapacitetstest.

Om det är något du funderar över så är du är varmt välkommen att kontakta någon av våra rekryteringskonsulter Anna-Klara Holgersdotter, 070-453 81 88 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.

Din ansökan gör du på nxtjobb.se.

Urval och intervjuer sker löpande
Mer info
Kontaktperson Jan Hedman
Telefon 076-0148100
Område Borlänge
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.