Hoppa till innehåll
NXTjobb logotyp

Log Max söker en konstruktör inom hydraulik

Ansök nu
Log Max AB tillverkar skördaraggregat för skogsbruk och är en av de största tillverkarna på marknaden. Vi har ett starkt varumärke såväl i Sverige som internationellt och 80 % av våra produkter går på export. Vi är ca 90 personer och har huvudkontor och produktion i Grangärde men även kontor i Borlänge och Gävle.

Uppdraget
Vi på Log Max söker en konstruktör inom mobil hydraulik. Du utgår från vårt huvudkontor i Grangärde.
I ditt uppdrag som konstruktör så är ditt huvudsakliga uppdrag:
  • Utveckling och underhåll av våra hydrauliksystem.
  • Säkerställa att ritningar och andra tekniska dokument, tillhörande hydrauliksystem, är korrekta och hålls uppdaterade
  • Utföra tester och mätningar i fält och i vår verkstad.
  • Supportera och utbilda i internt inom företaget.
  • Hydrauliksamordning
  • Kontakt med våra underleverantörer
Vem är du?
Vi söker dig som är en kreativ och lösningsfokuserad person med ett relationsbyggande och samarbetande synsätt. Som person är du trygg och självgående. Trivs med att samarbeta med andra. Du har en lyhörd och nyfiken sida vilket gör att du snabbt tar till dig ny kunskap.

Din bakgrund
Vi tror att du är ingenjör med inriktning mot hydraulik eller har motsvarande kunskaper inom hydraulikutveckling. Vi tror även att du har kunskap om och förståelse för samverkan mellan styrsystem, hydraulik och mekanik.
  • Du har en bred teknisk kompetens.
  • Erfarenhet av hydraulik.
  • Erfarenhet av utvecklingsarbete
  • B-körkort samt goda svenska- och engelska kunskaper är en förutsättning.
Har du erfarenhet av Autodesk AutoCAD och Inventor samt om du behärskar ett tredje språk utöver svenska och engelska så är det meriterande.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att arbeta på en trivsam och stimulerande arbetsplats med medarbetare som brinner för produktutveckling och att ha roligt på jobbet. Du kommer ingå i vår R&D avdelning och kommer samarbeta nära med vårt team inom el/styrsystem- och mekanik som drivs av ny teknikutveckling.

Du arbetar såväl självständigt som tillsammans med kollegorna och har ofta kontakt med våra kunder i Sverige och internationellt.

Denna rekrytering sker i ett samarbete med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Anna-Klara Holgersdotter på 070-453 81 88 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Anna-Klara Holgersdotter
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare