Hoppa till innehåll
Norex Service Sweden AB logotyp

Norex Service Sweden AB söker positiv och driven Skrotskärare till vår serviceanläggning i Borlänge

Vem söker vi?
Känner du igen dig i vår värdegrund - Lagspelare, Ansvarstagande, Effektiv och Flexibel? Då är det dig vi söker! Vi söker en ansvarsfull och initiativtagande lagspelare som kan arbeta självständigt, är lösningsorienterad och serviceminded. Du är en flexibel och driven arbetstagare samt en bra arbetskollega som sprider positiv energi i gruppen. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom skrotbranschen med gasskärning eller övriga förekommande arbetsuppgifter.Vi värdesätter öppenhet, ärlighet och gott samarbete; Vi lyckas bara tillsammans!

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är gasskärning av järnskrot på vår serviceanläggning inne på SSAB:s område i Borlänge. Du kommer också att utföra övriga förekommande arbetsuppgifter såsom masinkörning av våra Fuchs materialhanterare för skrotlastning i järnvägsvagnar och lastbilar till kunder, samt lossning av material i skrotlådor. Du kommer också att köra vår 32tons motviktstruck där några av arbetsuppgifterna är lastning av coils, valsar, förflyttning av skrotlådor m.m.

Krav
  • Yrkesgymnasial utbildning
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet av att arbeta inom industri
  • Körkort B

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av
  • Heta arbeten
  • Materialhanterare/grävmaskin
  • Gasskärning
  • Truck-kort

Arbetsplats:
Borlänge
Anställning: Heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vill du vara med och utveckla Norex, skicka in din ansökan till thomas.johansson@norex.com eller HR@norex.com. Urval sker löpande så ansök därför redan idag eller senast 2023-09-30.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norex-koncernen är i en expansiv och framgångsrik fas och har vuxit rejält i Sverige och Finland de senaste åren. Norex Service Sweden AB utför tjänster åt stålverk och är verksamma på fem orter i Sverige. Nu söker vi en Skrotskärare som vill vara med på Norex resa i Borlänge.

Fler från samma arbetsgivare