Hoppa till innehåll
Norex Service Sweden AB logotyp

Norex Service Sweden AB söker industriarbetare till serviceanläggningar i Borlänge & Smedjebacken

Vem söker vi?
Känner du igen dig i vår värdegrund - Lagspelare, Ansvarstagande, Effektiv och Flexibel? Då är det dig vi söker! Vi söker en ansvarsfull och initiativtagande lagspelare som kan arbeta självständigt, är lösningsorienterad och trivs i en varierande roll med olika arbetsuppgifter. Du har lätt för att lära dig nya saker, är driven och sprider positiv energi i gruppen. Vi tror att du bor i närheten av Borlänge eller Smedjebacken för att på bästa sätt möjliggöra arbete på båda orterna.Vi värdesätter öppenhet, ärlighet och gott samarbete; Vi lyckas bara tillsammans!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att variera utefter behov mellan gasskärning av skrot, maskinförare och mekaniker. Exempel på arbetsuppgifter är lastning av skrot och bandrullar till järnvägsvagnar med truck och materialhanterare, fylla skrotkorgar med råmaterial, körning av motviktstruck och terminaldragare, samt neddelning av skrot med gasskärutrustning samt stöttning av mekaniker vid reparationer och underhåll av maskiner och utrustning.

Krav
  • Yrkesgymnasial utbildning
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet av att arbeta inom industri
  • Körkort B

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av
  • Materialhanterare/grävmaskin
  • Gasskärning
  • Reparation och underhåll av entreprenadmaskiner
  • Truck-kort
Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas inom aktuella arbetsuppgifter för rollen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplats: Borlänge & Smedjebacken
Anställning: Heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vill du vara med och utveckla Norex, skicka in din ansökan till Thomas.johansson@norex.com eller HR@norex.com. Urval sker löpande så ansök därför redan idag eller senast 2023-10-15.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norex-koncernen är i en expansiv och framgångsrik fas och har vuxit rejält i Sverige och Finland de senaste åren. Norex Service Sweden AB utför tjänster åt stålverk och är verksamma på fem orter i Sverige. Nu söker vi en mångsidig medarbetare som vill vara med på Norex resa i Borlänge och Smedjebacken.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare