Hoppa till innehåll
Ditt uppdrag

Vi söker en verkstadschef till Mobin Hydraulic AB i Borlänge, där vi har vår konstruktion och monteringsverkstad. Du kommer att ansvar för att driva produktionsarbetet framåt genom ständiga förbättringar samt ansvara för att resurser används på rätt sätt för att optimera affärsresultaten.

Du kommer att vara spindeln i nätet där du har daglig dialog med konstruktion och fördelar arbetet till mekanikerna.

Du kommer att få hjälpa till med en del av projektledning genom att stötta projektledarna i sina projekt.

Genom ett modernt ledarskap arbetar du aktivt med att stödja, coacha och engagera medarbetarna inom en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang och smarta lösningar.

Du arbetar mot företagets mål och affärsidé samt ansvarar för att fastställda rutiner och instruktioner följs. Du kommer att ha ledaransvar för 6 medarbetare.

Din bakgrund

Vi söker en kommunikativ och tydlig ledare som skall vidareutveckla medarbetarna och verksamheten. Du har en teknisk bakgrund och är bekväm med en personalledande roll. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare och trivs med att arbeta med ständiga förbättringar.

Du triggas av att optimera verksamheten och har ett naturligt affärsmässigt tänk.

Du har ett stort eget driv och ett innovativt förhållningssätt samtidigt som du är lyhörd och har struktur i din vardag. Vi utgår ifrån att du behärskar svenska i tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort för bil är ett måste.

Vi erbjuder

Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där vi tillsammans är stolta över att få jobba för miljön med REN URKRAFT, dvs vatten.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!
Mer info
Kontaktperson
Hampus Arnesson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobin Hydraulic AB startades 1990 i Borlänge. Vi är specialiserade på system för att öppna/stänga dammluckor samt grindrensare.

Vi tar ett helhetsansvar från konstruktion till installation hos slutkund ute på kraftverken.

Vi vill ständigt utvecklas och föra tekniken framåt. Vi har därför valt att specialisera oss på vattenhydraulik och tagit fram lösningar som fungerar och som våra kunder är väldigt nöjda med. Vi har tagit de problem som tidigare uppstått hos andra leverantörer, löst dem och utvecklat ett system som fungerar felfritt. Kraftverken står i en miljö där olja och oljespill helst undviks och därför är vattenbaserad hydraulik perfekt.

Exempel på några av våra kunder är Fortum, Holmen, Jämtkraft, Skellefteå Kraft, Statkraft, Uniper, Vattenfall, mfl.

Mer info hittar du på mobin.se

Liknande jobb