Hoppa till innehåll
Montageledare till Mobin Hydraulic i Borlänge

Ditt uppdrag
Vi söker en montageledare till Mobin Hydraulic i Borlänge, där vi har vår konstruktion och monteringsverkstad. Du kommer att få ansvar för att driva montage arbetet. Så att ett fint flöde skapas från färdig konstruktion, genom verkstad, och vidare ut till kund.
Genom ett sunt ledarskap arbetar du aktivt med att stödja, coacha och engagera medarbetarna. Du kommer att vara länken mellan konstruktion och produktion. Då vi är ett litet företag så hjälps vi åt, Vi kan alla meka på verkstaden eller åka ut på jobb ute hos kund. Övernattningar på annan ort förekommer.

Din bakgrund
Du har en teknisk bakgrund och kan läsa och förstå ritningar och beskrivningar. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare, som på ett smidigt sätt delegerar uppgifter till medarbetare genom engagemang och entusiasm.
Du triggas av att optimera verksamheten och har ett naturligt affärsmässigt tänk. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande, Men, det kan ju också vara så att du jobbat som mekaniker eller tekniker i några år och vill utvecklas, att vilja, är också en styrka.
Så ett eget driv,lyhördhet och struktur är också styrkor vi gillar. Vi utgår ifrån att du behärskar svenska i tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har körkort för bil. Och kanske har du förarbevis även för andra fordon eller arbetsredskap vilket är ett plus.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete i ett drivet team, där vi tillsammans är stolta över att få jobba för miljön med REN URKRAFT, dvs vatten.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig! Urval och intervjuer sker löpande.

Se vår webbplats, www.mobin.se och kika gärna på filmen som visar vår verksamhet.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobin Hydraulic AB startades 1990 i Borlänge. Vi har specialiserat oss på system för att öppna och stänga dammluckor, samt att vi tillverkar grindrensare för intagsgaller.