Hoppa till innehåll
Om Mobin Hydraulic AB
Mobin Hydraulic AB är ett inovativt företag beläget i Kvarnsveden, Borlänge. Vi är specialiserade på hydraulsystem för att öppna och stänga dammluckor. Vi tar ett helhetsansvar från konstruktion till installation och drifttagning ute vid vattenkraftverken.

Mobin Hydraulic AB vill ständigt utvecklas och föra tekniken framåt. Vi har under senaste åren specialiserat oss på vattenhydraulik. Då kraftverken står i en miljö där olja och oljespill helst undviks, är vattenhydraulik perfekt.

Vi tillverkar även andra rensmaskiner. Se vår webbplats, www.mobin.se och kika gärna på filmen som visar vår verksamhet.

Vi söker:

Hydraulmontör/mekaniker
Som hydraulmontör/tekniker har du kompetens och erfarenhet inom hydraulik och erfarenhet av montering- eller reparationsarbete inom mekanik.

Arbetet innefattar montering av hydraulcylindrar och hydraulaggregat, samt tillhörande ledningsdragning av hydraulrör och hydraulslangar. När produkten är färdig, sker installationen och igångkörning ute hos kund. Arbete med övernattning förekommer.

Meriterande:
Grundutbildning hydraulik steg 1 & 2, Heta arbeten, B-kort är ett krav. Och kanske, har du förarbevis även för andra fordon eller arbetsredskap, vilket är ett plus.
Kan du inte pricka in alla våra önskemål, gör ett försök ändå, du kanske har någon annan färdighet som överbryggar? Att vilja är också en bra egenskap.
All rekrytering sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast.

Start: Enl överenskommelse
Arbetstid/omfattning: Heltid
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (-1 dagar kvar)