Hoppa till innehåll
KorvOlle Borlänge logotyp

KorvOlle söker ny franchisetagare!

Hej!

Är det så att du fullkomligt älllskar korv, är social och gillar att göra folk mätta och glada?

Vilken tur! KorvOlle Borlänge söker nämligen en ny franchisetagare. Här finns stor kapacitet för försäljning ur kiosk, butik och med event.

Nuvarande lokalen ligger i ett trevligt hörn av industriområdet Södra Backa. Här har kiosken byggts upp som ett scenario från KorvOlles sommarställe där han många somrar latat sig i favoritstolen bredvid radion, och sedan länge firat sina midsomrar med bara ett stenkast till lokala dansbanan.

Detta koncept kan man ta över på plats som det är, men går även utmärkt att flyttas om du är intresserad av en annan plats i eller i krokarna kring Borlänge/Falun.

Enligt KorvOlle är bara tanken av vad man kan åstadkomma med god korv, gott bröd och en skvätt engagemang svindlande. Ser du också möjligheter och har drivet?Just ni finns vi i Ystad, Malmö, Hudiksvall, Borlänge, Uppsala, Täby kyrkby, Helsingborg, Öland. Vi är ett kreativt gäng med bred erfarenhet tillsammans i form av mat i allmänhet, event, service, ekonomi och teknik.Maila oss på godkorv@korvolle.se
Eller ring på tel 070 3040531Livet är kort - korven är lång!

/KorvOlle
Mer info
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 nov. 2023 (37 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare