Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Samordnare till SlangExpress Dalarna

Har du ett ordningssinne, ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av coachande ledarskap? Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och vill spela en viktig roll på ett branschledande familjeföretag? Då kan det vara dig vi söker som samordnare till SlangExpress i Dalarna.

vad innebär tjänsten?
Hydroscand är marknadsledande i Skandinavien inom slang och ledningskomponenter och finns idag i 20 länder globalt. I Sverige har vi fler än 70 slangservicebutiker och ett 70-tal servicebussar som rullar under varumärket SlangExpress. SlangExpress är Hydroscands mobila slangservice, där vi byter slang på plats hos kunden.

Som samordnare har du personalansvar för våra servicetekniker i region Dalarna och du ansvarar för att arbetsfördelningen blir så effektiv och smidig som möjligt mellan teknikerna. För närvarande finns det två servicetekniker i region Dalarna, som arbetar i Mora och Borlänge men på sikt kommer vi att utöka med fler servicetekniker i regionen. Vidare innebär tjänsten mycket kundkontakt och att arbeta med försäljning och service mot både etablerade och nya kunder.

I rollen som samordnare ingår följande arbetsuppgifter:
  • Verka som den en länk internt mellan servicetekniker, platschefer och regionansvarige.
  • Ansvara för att serviceteknikerna har den kompetens, kunskap och utbildning som krävs för att kunna genomföra arbetet på fält på ett tillfredsställande och säkert vis.
  • Tillsammans med platschefer ansvara för att bemanningen fungerar vid sjukdom, semester, beredskap etc.
  • Tillsammans med servicetekniker och regionsäljare sälja in SlangExpress-konceptet till nya och befintliga kunder.
  • Implementera, utveckla och följa upp nya och befintliga kundavtal tillsammans med regionsäljare.
  • Vid behov kommer du även själv att arbeta som servicetekniker, där du har tillgång till en egen servicebuss.
Du kommer att tillhöra region Dalarna och rapportera till regionchefen. Du kommer att arbeta nära regionchefen, säljare, platschefer, servicetekniker, andra SlangExpress-samordnare i landet samt konceptansvarig för SlangExpress. Tjänsten utgår från Borlänge.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil
För att lyckas i rollen som samordnare för SlangExpress behöver du ha erfarenhet av ledarskap och en vana av att skruva och meka. Vi tror att du har arbetat som verkstadschef eller likande tidigare och att du gärna lägger tid på att meka och pyssla med din båt eller bil. Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning samt branscherfarenhet.

Vi söker dig som är driven, engagerad och vill utvecklas tillsammans med oss. Du är kommunikativ och har god förmåga att sätta dig in i olika kunders och medarbetares situationer. Du bör ha ett sinne för struktur och planering, samt uppskatta ett flexibelt arbete där dagsresor är ett naturligt inslag i arbetsveckan.

Vidare bör du vara en van ledare med ett coachande förhållningssätt. Vi söker en social, positiv och trevlig medarbetare som vill vara med och utveckla Hydroscand genom sitt engagemang och sin kompetens.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

B-körkort är ett krav.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Patrik Nygårds (regionchef) på telefon: 0243-81031.

Sista ansökningsdag är den 27 mars 2023 är den men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 maj 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare