Hoppa till innehåll
GVO i Dalarna logotyp

Sug- och spolbilschaufför med glimten i ögat

Ansök nu
GVO har sin bas i Borlänge och erbjuder blanda annan högtrycksspolning, stamrensning av ledningar i hyreshus och villor och rörinspektion. Vi har den stora fördelen av att vara det lilla familjära företaget med tryggheten av att ingå i den familjeägda transportkoncernen, Fagerströmbolagen.

Om jobbet

Du ingår i en liten arbetsgrupp bestående av dig och dina två kollegor. Arbetet är ansvarsfullt, varierande och fritt. Du kommer huvudsakligen att utföra dina uppdrag i Falun- och Borlängeregionen.

Ditt arbete innebär att du tar dig an uppdrag med din sug-/spolbil och hjälper våra kunder med olika problem som uppstått kopplade till avlopps- eller dagvatten/dräneringsledningar. Det förekommer även tömning av fett- och oljeavskiljare.

Du ingår även i vår viktiga beredskapsbemanning som har jour under årets alla dagar och åker ut och löser våra kunders akuta problem.

Om dig

Som person är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt och är bekväm att ta egna beslut. Du tycker om att samarbeta och du bidrar till ett gott arbetsklimat tillsammans dina kollegor. Eftersom arbetet innebär att du är vårt ansikte utåt i mötet med våra kunder behöver du ha en gedigen känsla för service med stort lösningsfokus för att lösa de problem som våra kunder har.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom branschen, CE och ADR men vi lägger stor vikt vid att du är rätt person. Du är rätt person för oss om du känner igen dig i att du har lätt för att skapa goda relationer, har en god arbetsmoral, en vilja att lära dig och förmågan att anpassa dig när det uppstår nya situationer.

Då arbetet ibland är fysiskt krävande är god fysik en fördel.

Krav:
  • C-kort
  • YKB
  • digitalt förarkort
  • God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Anställningsvillkor


Tjänsten vi söker är på heltid (100 %). Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00. Vi kan komma att tillämpa sex månaders provanställning. Jourtjänstgöring ingår.

Ansökan & frågor

Är du redo för nya utmaningar och känner att ovanstående låter intressant? Då ser vi fram emot din ansökan! För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta och skriv några rader om dig själv.

Skicka in Din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Frågor om tjänsterna kan ställas till arbetsledare/spolbilschaufför Rasmus Pettersson, rasmus.pettersson@gvo.se alt. 070-622 83 91 eller HR-ansvarig Sofia Bimer, sofia.bimer@fagerstrombolagen.se alt. 072-728 99 05.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson
Sofia Bimer
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

GVO har sin bas i Borlänge och erbjuder blanda annan högtrycksspolning, stamrensning av ledningar i hyreshus och villor och rörinspektion. Vi har den stora fördelen av att vara det lilla familjära företaget med tryggheten av att ingå i den familjeägda transportkoncernen, Fagerströmbolagen.

Liknande jobb