Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Projektledare till Falun/Borlänge, Granitor Electro

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. På vår entreprenadavdelning arbetar vi med löpande entreprenaduppdrag och projekt mot våra kunder inom bygg och industri, kommun och landsting. Hållbarhet och grön el är en del av våra gemensamma mål och vi gör idag stora satsningar inom detta segment i form av bl.a solcellsanläggningar. Vi söker nu efter rätt person att fortsätta utveckla vår verksamhet framåt.

I rollen som projektledare hos oss, är du en nyckelperson i våra projekt genom att du driver och leder projekt från start till slut. Du har regelbunden kontakt med våra kunder och leverantörer samt har ett arbetsledande ansvar över montörer och övriga projektmedarbetare. Du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektekonomi samt ansvarar för inköp, bemanning och framdrift i projekten. Med ett nära ledarskap guidar du kunden och gruppens medarbetare med service i fokus.

Avdelningen i Borlänge är en del av Region Mitt på Granitor Electro, regionen har etableringar på 13 orter och arbetar i nära samarbete med övriga segment. Vi är en avdelning som levererar el- och tekniklösningar inom främst inom entreprenad. Denna tjänst skulle även kunna utgå från vår avdelning i Falun, även detta en avdelning med fokus på entreprenad.
Vi har många långvariga kundkontakter och ett driv att ständigt utveckla nya lösningar för att möta våra kunders behov. Vårt långsiktiga mål är att fortsätta en stabil utveckling med våra kunder och medarbetare i fokus.

Arbetsuppgifter
 • Att driva projekt från projektering till färdig produkt
 • Att leda, utveckla och motivera medarbetare
 • Att proaktivt arbeta med befintliga och nya kunder
 • Att ha ansvar för det ekonomiska resultatet i projektet
Erfarenhet och kompetens

Vi söker brett för den här rollen och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och och är intresserade av både dig med större erfarenhet av att driva entreprenadprojekt med goda resultat samt sig som vill utvecklas och ta klivet från nuvarande roll.

Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift då det behövs i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du behärskar engelska i ditt arbete och ytterligare språk är meriterande.

Du har god systemvana, och att arbeta med digitala verktyg, så som Office365 och BlueBeam motiverar dig och du har ett intresse för att göra saker smartare. För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du har förmågan att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Som person drivs du av att nå resultat, tar gärna ansvar och kan strukturera och planera ditt arbete väl.

Vi söker en affärsdriven ledare som liksom oss anser att ledarskap både handlar om att kunna leda sig själv, och samtidigt skapa en verksamhet som får människor runt omkring dig att utvecklas och ges förutsättningar att lyckas.

Krav:
 • Relevant teknisk utbildning och bakgrund
 • God datavana
 • B-körkort
Meriterande om du har erfarenhet inom projektledning inom elinstallation/entreprenad/byggbranchen.

Övrigt
Resor förekommer i arbetet då vi arbetar både lokalt och i närliggande orter inom vår Region.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
 • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika aktörer
 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
Anställningen
Anställningens omfattning: Dagtid, Heltid
Anställningens start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Placeringsort: Borlänge eller Falun

Ansökan
Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående.

Vid frågor vänligen kontakta rekrytrenade chef Jonas Andersson:
jonas.e.andersson@midroc.se
0104707523

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Urval och rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka din intresseanmälan redan idag!
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.