Hoppa till innehåll

Elektriker inom styr och regler

Fastighetssnabben har fått utökat förtroende från våra kunder. Vi behöver därför förstärka organisationen med en elektriker inom styr och regler i Borlänge!

Du ansvarar för att utföra tillsyn och skötsel av anläggningar, optimera tekniska installationer och utrustningar i byggnader samt hantera felanmälda ärenden. Du svarar även för underhållsplanering, samt arbetar med ständiga förbättringar inom, driftsäkerhet, underhållsekonomi och miljö. Allt enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Kvalifikationer: Vi söker dig med fler års erfarenhet som serviceelektriker och erfarenhet av drifttekniskt arbete i fastigheter. Har du dessutom kunskap inom automation, ventilation, övervakningssystem, styr- och reglerteknik, arbetat med ritningar och teknisk dokumentation är det meriterande. Du har relevant utbildning på gymnasie- eller KY-nivå. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har vana att arbeta med smartphone/dator.

Du ska vara självgående och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Du behärskar svenska i tal och skrift samt är bekväm med att läsa och tala engelska. B-körkort krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett intresse för teknik och tycker om att lösa problem. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Ort:
Borlänge

Sista ansökningsdag:
2023-12-03. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Lizette Brännström, platschef, 010-130 98 71

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Fastighetssnabben AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i hela landet med huvudkontor i Gävle. Vi omsätter ca 500 miljoner och har ca 300 anställda.
http://www.fastighetssnabben.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Fastighet
Företagslogga

Liknande Jobb

Borlänge
Fastighet
Företagslogga
Borlänge
Bygg & Hantverk
Företagslogga