Hoppa till innehåll
Dalelven Produktutveckling AB logotyp

Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Ansök nu
Vi söker nu ytterligare mjukvaruutvecklare med inriktning mot inbyggda system som trivs omgiven av teknikkonsulter med hög teknisk kompetens.

Vi är konsulter, men inte på plats hos kunder. Vi jobbar i team inhouse, med alla kompetenser på plats på något av våra kontor. Det är en utvecklande miljö för både våra medarbetare och kunder. Att utveckla nya produkter tillsammans med världsledande företag med starka varumärken gör jobbet minst sagt stimulerande.

Om tjänsten
I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du vara en viktig del av Dalelvens team nu och i framtiden. Du får bland annat möjligheten att utvecklas inom avancerade inbyggda system, hårdvarunära programmering mot mikroprocessorer, IoT plattformar och strömsnåla sensorer. Utvecklingen sker främst i C eller C++ men även C# och andra programmeringsspråk används.

Det är viktigt att du trivs med ett varierande arbete och kan ta stort eget ansvar men även jobba bra i grupp. Du kommer samarbeta både med kundernas egna produktutvecklare och med vårt team på Dalelven.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett modernt växande företag med möjlighet att arbeta med internationella produkter och utvecklas inom yrket. Du kommer ha din arbetsplats i Mora eller Borlänge. Vad passar dig bäst?

Vem söker vi?
Vi söker medarbetare med det rätta drivet och intresse kring inbyggda system. Om du har lång erfarenhet eller kommer direkt från studier spelar mindre roll. Personen vi söker har:
  • Erfarenhet och intresse av hårdvarunära programmering
  • Utbildning och arbetslivserfarenhet inom programmering
  • Goda kunskaper inom C, C++ eller C#
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Lätt att arbeta både i grupp och självständigt
  • Grundläggande elektronikkunskaper
Stämmer det här på dig? Vill du utveckla framtidens produkter, samtidigt som du kan bo och jobba med tid över för familj och vänner? Då kommer du att trivas hos oss! Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Frågor?
Ytterligare information lämnas av rekryterande projektledare Erik Lärfars, erik.larfars@dalelven.com, 070-482 82 96.

Om Dalelven Produktutveckling AB
Dalelven erbjuder tjänster inom design och utveckling, där vår styrka ligger inom industridesign, mekanik, elektronik, mjukvara, prototyper, tester och tillverkning. Våra projekt utförs inhouse och vi har ett eget prototyp- och testcenter för tillverkning av prototyper, testning och produktion. Dalelven har kunder i hela Sverige och har kontor i Borlänge, Mora och Åre. Vi är 32 medarbetare och omsätter ca 38 MSEK.

Läs mer om Dalelven Produktutveckling AB på vår hemsida: www.dalelven.com
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 nov. 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Dalelven Produktutveckling hjälper företag med deras utveckling av produkter, kan vara allt från hjälpmedel till skogsmaskiner. Vi kan vara med och utveckla både hela projekt eller delar av uppdrag. Vi erbjuder tjänster inom design och utveckling, allt sker inhouse.

Det är viktigt för oss att kunden ska vara i fokus, att vi är lyhörda och har ett stort engagemang. Tänka innovativt, kvalitet och hållbarhet är också något som är viktigt för oss.

Fler från samma arbetsgivare