Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Security Consultant

Ansök nu

Telia Cygate växer och söker en medarbetare som har vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss. Våra konsulter och tjänster är mycket efterfrågande, och vi utmärker oss bland annat som Nordens enda platinumpartner på F5. I teamet har vi dessutom kompetens inom Check Point som motsvarar högsta certifieringsnivå (CCSM-E), Cisco-certifierade konsulter på CCIE-nivå, samt certifierade IT-Arkitekter.

Jag heter Madelene Norlin och leder en gruppering av konsulter inom nätverk och säkerhet på Telia Cygate i Borlänge. Om du har goda kunskaper inom brandväggar och lastbalansering, framförallt av lösningar från Check Point, men även Cisco, Tufin eller F5 så är vi nyfikna på dig.

Din nästa utmaning?

Som Säkerhetskonsult kommer du att arbeta nära dina kollegor i implementationsprojekt med installation, migrering, konfiguration och felsökning av olika säkerhetslösningar. Vi arbetar med lösningar från Cisco, HPE, Palo Alto, Fortinet, Checkpoint, F5, och Citrix, och hjälper våra kunder med planering, framtidssäkring samt drift och underhåll av deras IT-miljöer.

När vi arbetar med kund spänner leveransen ofta över flera tjänsteområden, vilket innebär att du inte enbart kommer arbeta nära ditt eget team, utan även våra andra specialister inom nätverk, säkerhet och Hybrid IT. På så sätt utvecklas du och får bredare kunskaper, som nät- och säkerhetsdrift, Cloud, automation, virtualisering och datacenter. Om du på sikt vill certifiera dig inom ett eller flera områden så är det något vi stödjer och uppmuntrar.

Vem är du?

Som person uppvisar du ett genuint intresse för att arbeta med kunder och hjälpa dem med deras tekniska utmaningar. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, framför att arbeta själv. Du är lyhörd, öppen för att ta emot feedback, och delar med dig av kunskap till kunder och kollegor.


Din personlighet:

  • Du strävar efter att göra kunden nöjd

  • Du uppmärksammar och tar tag i olösta problem

  • Håller andra informerade

  • Du har ett genuint teknikintresse som du hela tiden vill underhålla

  • Din trivs i sociala sammanhang och har inga problem med att hålla presentationer inför dina kollegor eller kunder

Dina erfarenheter:

  • Installation, konfiguration och felsökning av säkerhetslösningar från Checkpoint

  • DHCP, DNS, TCP/IP, 802.1q (VLAN), routingprotokoll

  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

  • Certifieringar ser vi som meriterande

Home of Experts

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är Borlänge. Om du har frågor, kontakta mig på Madelene Norlin på madelene.norlin@cygate.se eller på LinkedIn.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser.


Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare