Hoppa till innehåll

Elektriker sökes till Coor i Borlänge

Är du utbildad elektriker och vill arbeta i omväxlande miljöer? Då ska du söka dig till oss på Coor! Nu söker vi en serviceinriktad installationselektriker till våra kunder i Dalarna.

Om rollen
Som elektriker hos Coor kommer du att arbeta i den dagliga driften med underhåll av fastigheter hos våra kunder i Dalarna med omnejd. Rollen innebär arbete som installationselektriker/industrielektriker där du kommer att ges stor möjlighet till att själv kunna påverka ditt arbete samt vidareutveckla din tekniska kompetens. För att trivas så behöver du vara självgående, ansvarstagande och ha ett eget driv. Vi har ett högt säkerhetsstänk vilket innebär att du behöver vara både strukturerad och noggrann i ditt utförande.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Installationsarbeten
  • Felsökningar, reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer
  • Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande el-relaterade frågor
  • Vara en aktiv i dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans samt samarbetet både internt och med kund
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Borlänge. Arbetstiderna är måndag-fredag kl 07.00-16.00 och det kan även förekomma beredskap/jour i schemaläggningen.

Vår kandidat
För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • Gymnasial utbildning, el- och energiprogram alt. motsvarande utbildning är ett krav
  • B-körkort är ett krav
  • Några års yrkeserfarenhet som elektriker/serviceelektriker är meriterande
Du
Vi ser att du har en hög social kompetens med bra serviceinriktad kommunikationsförmåga. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt är bekväm att arbeta med digitala verktyg. För att trivas hos oss är du en driven person som gillar att utmanas och prova nya arbetsuppgifter där du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö. Nyfikenhet och ett positivt förhållningssätt med initiativförmåga i kontakter med kund och kollegor värderas högt. Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk och hjälpsam.

Coor erbjuder dig
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som utbildningar, föräldralön och friskvårdsbidrag. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta sitechef Richard Larsson via, Richard.Larsson@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Coor Service Management logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).
http://www.coor.se

Fler jobb från samma arbetsgivare