Hoppa till innehåll
Björkmans Bil i Borlänge & Falun logotyp

Säljare Företagsbilar till Björkmans Bil i Borlänge och Falun

Ansök nu
Vi söker efter Borlänge-Falun regionens bästa B2B-säljare som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya företagskunder. Hos oss får du möjligheten att representera Kia – Sverige tredje största bilmärke.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bearbeta både befintliga och potentiella företagskunder i Borlänge och Falun med omnejd, där din uppgift är att erbjuda kunderna en bra helhetslösning av produkter, tjänster och finansieringslösningar. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov. Du kommer att arbeta med Kias starka program av Elbilar och Plug-In Hybrider, men du kommer även att arbeta med Kias andra modeller som är anpassade för företagsmarknaden.
Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du kommer jobba proaktivt för att marknadsföra oss mot företag, där främsta kontakten är via telefon med fokus att få möjligheten att visa upp Kias breda program av företags-/tjänstebilar. Du kommer också hantera provkörningar samt svara på frågor om våra olika produkter och tillval, både i hallen samt via telefon och mail. Du kommer dessutom ha ett mycket nära samarbete med våra fleetutbildade innesäljare hos våra anläggningar i Borlänge och Falun.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som bilsäljare, med fokus på företagsförsäljning, som har ett gott sinne för siffror och affärer. Vi söker dig som utmanas och drivs av höga mål och som har dokumenterat goda resultat inom försäljning. Då du ska arbeta mot företag har du god kunskap i företagsekonomi och är relationsbyggande. Du arbetar strukturerat, har en god administrativ förmåga och gillar att arbeta i team. Du älskar att nå avslut med våra kunder och har du dessutom erfarenhet av hantering av statliga upphandlingar är det mycket meriterande. Du är social, ansvarstagande och ser alltid till att kunden får ett trevligt och professionellt bemötande när de besöker oss. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper
Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera, goda kunskaper inom företagsekonomi och har erfarenhet av relationsbyggande tjänsteförsäljning till företag. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat Kia-team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig
  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Du får representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, som har ett av marknadens mest attraktiva utbud av elbilar och Plug-In Hybrider. Under 2022 var ca 80% av Kias försäljning i Sverige laddbar.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön.
Ansökan
Du ansöker till tjänsten genom att skicka in CV samt personligt brev via vår hemsida, www.bjorkmansbil.se/jobb/. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juli 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare