Hoppa till innehåll
Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB logotyp

Isoleringsplåtslagare Borlänge

Publiceringsdatum
26 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Job description:

Om tjänsten

Arbetet inom isolering innebär bland annat tekniskt isoleringsarbete såsom att isolera rör, pannor, cisterner och behållare samt montera plåt som man oftast själv tillverkar. Jobbet innebär att du självständigt planerar och utför dina arbetsuppgifter. Arbetet sker på varierande arbetsplatser och resor förekommer, men med Borlänge som tjänsteställe.

Stöter du på utmaningar så finns här ett socialt gäng för dig. Vi är ett team där alla hjälper varandra. Säkerhet är en viktig fråga för oss, där vi arbetar strukturerat och systematiskt för att bibehålla en trygg arbetsplats för dig och dina kollegor. Har du driv och visar engagemang finns det möjligheter att stegra upp till både arbetsledare och projektledare i vårt gäng i Borlänge. Då vi är en stor global koncern har du även stora möjligheter att utvecklas inom bolaget i sin helhet.

Vi erbjuder även:
  • Stöttande och engagerade kollegor
  • Möjlighet att växa i din roll och i gruppen
  • Övertid kan läggas i kompsaldo eller väljas att tas ut i lön
  • Bra sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
  • Förmånligt kollektivavtal
Profile description:

Om dig

Som person är du serviceinriktad och har en positiv inställning då du träffar våra kunder dagligen. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan även arbeta självständigt. Du är driven, engagerad och älskar ett arbete där du får jobba fysiskt.

Du har även:
  • Erfarenhet av yrket
  • B-körkort
  • Kunskap i svenska i tal och skrift
Vi ser gärna att du har jobbat med utbredning och har en grundläggande plåtkunskap. Utbildning inom isolering samt certifikat är meriterande.

We offer:

Om oss

https://www.youtube.com/watch?v=mRX2NC9zvRw

Vi ingår i Bilfingerkoncernen som är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge och Finland, har vi 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore.
Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, ingenjörskonst, produktion, montering, underhåll, revisioner - men även miljöteknik och digitala applikationer. På Bilfinger är vi engagerade i att skapa värde och att kontinuerligt arbeta med förbättringar tillsammans med våra kunder.

För vidare frågor om tjänsten kontakta John-Ove Wallberg, Avdelningschef - 0706208887

Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent Blue-collar workers (Hourly) High-school diploma or equivalent Operations - Insulation
Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Isoleringsplåtslagare Borlänge

Borlänge

Vill du jobba med engagerade kollegor i en organisation som ständigt vill förbättras och utvecklas? Nu söker vi fler kollegor inom isolering till Borlänge!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stenungsund
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Borlänge
Industri & Anläggning
Företagslogga
Borlänge
Industri & Anläggning
Företagslogga
Borlänge
Industri & Anläggning
Företagslogga