Elektriker inom Industri till Assemblin El Borlänge

Elektriker inom Industri till Assemblin El Borlänge

Vill du tillhöra vårt A-team?

Vill du arbeta tillsammans med Borlänges bästa elektriker i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig!

Vi expanderar stadigt och efterfrågan på våra tjänster ökar och därför söker vi nu efter fler nyckelspelare till vårt lag. Vi letar efter dig som vill arbeta som elektriker inom industri med placering i Borlänge.

Vi erbjuder

Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. På Assemblin har du även möjlighet att utvecklas inom företaget och vara det yrkesproffs du är. Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Din bakgrund

Vi söker dig som är behörig elektriker. Du har flera års dokumenterad erfarenhet från arbete som elektriker, gärna med erfarenhet från industri. Det är viktigt att du vill utvecklas med företaget och drivs av ansvar samt att få utveckla dina kunskaper. Som person är du initiativtagande, självgående och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du sätter kunden i fokus, har hög servicekänsla och god förmåga att lösa problem.

B-körkort är ett krav.

Ansökan och kontaktperson

Skulle du vilja vara en del av det vinnande laget så tveka inte att söka! Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 19/2 2023. För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Filialchef Pär Brorsson på telefonnummer: 010-472 39 20 eller via e-post: Par.Brorsson@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson Pär Brorsson
Telefon 073-302 72 53
Email Mejla Pär Brorsson
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (16 dagar kvar)