Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Marknadschef till Tunabyggen

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi söker en marknadschef som ska leda och driva vårt marknadsföringsarbete och utveckla vår marknadsorganisation. Som vår marknadschef arbetar du med att bygga Tunabyggens varumärke, marknadsföra våra produkter/tjänster där marknadsanalysen har en central roll samt stärka relationen med våra kunder.

Vi vill att du leder och utvecklar våra kommunikations- och marknadsföringsstrategier med ett stärkt försäljningsarbete och en effektiv intern och extern kommunikation som mål. Som ledare kommer du att inspirera, leda och följa upp marknadsteamet för att leverera goda resultat och bidra till Tunabyggens framgång.

Som marknadschef på Tunabyggen har du personal- och budgetansvar. Du sitter i företagets ledningsgrupp och rapporterar till vår VD. Din arbetsgrupp kommer bestå av fem medarbetare, fyra som tillhör marknad samt kundcenterchef. I din roll som marknadschef har du ett nära samarbete med HR inte minst i arbetet med arbetsgivarvarumärket och intern kommunikation.

Vi förväntar oss ett närvarande ledarskap, likaså en förmåga att höja blicken och jobba strategiskt med företagets utveckling tillsammans med övriga i ledningsgruppen.

Du är en viktig ambassadör för företaget och vårt varumärke. Som kommunägt företag är vi av stort intresse för invånarna i kommunen. Det ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga och ett stort intresse av att bygga relationer.

Profil
Vi vill att du drivs av att arbeta med kunderna i fokus. Affärsmässighet ligger naturligt i ditt tänk och du har stor erfarenhet av att driva utveckling och förändring. Du vågar prova nya idéer och har förmåga att skapa nya affärsmöjligheter. Rollen förutsätter också att du är duktig på att skapa effektiva och engagerade team runt dig.

För att lyckas i rollen behöver du vara modig och stresstålig. Du har förmåga att prioritera och hantera flera parallella projekt och aktiviteter. Som ledare är du prestigelös och lyhörd men har ändå modet att agera och våga ta beslut.

Du har förmåga att skapa tillit och långsiktigt hållbara relationer både internt med kollegor i hela vår organisation och med externa parter. Du trivs med att fatta beslut, du är strategisk och analytisk och du är bra på att leverera. Du är gärna senior i din roll.

Erfarenhet av hyresjuridik är meriterande.

Vi söker dig som vill
* bidra med ett gott ledarskap och tror på vår värdegrund
* arbeta både operativt och strategiskt
* vara en god förebild och ha modet att agera
* arbeta med tydliga mål och uppföljning
* aktivt arbeta med samarbete internt och externt
* ge rak och tydlig feedback i syfte att utveckla människor och verksamhet

Vi söker dig som har:
* Akademisk examen inom marknadsföring, ekonomi eller motsvarande. Eller arbetslivserfarenhet vi bedömer likvärdig.
* Flera års erfarenhet av personal- och verksamhetsansvar.
* Flera års erfarenhet av att leda en marknadsavdelning eller liknande.
* Erfarenhet av ledningsgruppsarbete.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal som skrift
* B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta är en roll för dig som vill kombinera affärsmässighet och samhällsnytta. Utifrån vår affärsplan är vårt uppdrag att med tydligt fokus på social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet bedriva vår verksamhet

Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 102 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.

Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
* Jag finns här för våra kunder
* Jag ser möjligheter
* Jag möter varje människa med respekt

Information och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan snarast, https://sokajobb.tunabyggen.se, dock senast 2024-03-18

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation.

För mer information om tjänsten, kontakta t.f. VD Maria Bergfält, tfn 0243-733 61

Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att låta dig genomföra personlighets- och kompetenstester. Testresultatet används för att bedöma din lämplighet för den valda tjänsten utifrån kravprofilen. Om personlighets- och kompetenstester blir aktuella kommer vi att tillhandahålla närmare information om detta.

Facklig företrädare; Vision Stefan Holmberg, 0243-733 17

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se
Se mer information om oss på www.tunabyggen.se

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Sökord
Marknadschef, marknadsföring, kommunikation, chef, ledare, strategi, verksamhetsansvar, ledningsgrupp, varumärke, marknadsanalys, Tunabyggen, Borlänge, Adecco

Liknande Jobb

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!