Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lagerarbetare Sommar till Nic Sweden

Publiceringsdatum
16 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Tycker du om att arbeta i ett litet team, är en hejare på att köra truck och packa pallar? Se hit!
Nic Sweden söker personal för heltid och säsong till lagret i Dala-Järna varifrån vi bearbetar hela den nordiska marknaden. Sommaren är vår viktigaste tid försäljningsmässigt och det är högt tryck på lagret.

Har du hört talas om ett företag som har en mjukglassmaskin i källaren? Nu har du! På Nic gör vi allt vi kan för att sprida glädje i vardagen, både i vår egen och våra kunders och partners. Vi ringer i småfirarklockan när Mariann sålt sin första slush-maskin, Supply Chain-teamet fixar tulpaner till matsalsborden och på lunchrasten skyndar vi oss att äta så vi hinner med både en lunchpromenad och några omgångar rundpingis.
Vi må vara ett gäng tävlingsdjävlar som huserar här i Dala-Järna, men vi tar hand om varandra. Eller som en av våra anställda uttryckte, "Det är högt i tak och ett förlåtande klimat. Allas idéer är värda att testa och den gång man faller hjälper kollegorna en upp igen. Vi gläds tillsammans och är stolta över företaget vi representerar."

Om tjänsten
I rollen som lagerarbetare ingår du i vårt Supply chain-team på fem helårsanställda + säsongsarbetare. Vardagen som lagerarbetare innebär, förutom orderhantering, även lastning/lossning av gods, inventering, supportuppgifter till andra delar i gruppen och företaget, städrutiner, förberedande optimeringsprojekt på fastighet och lager för kommande säsong och framtid, etc.
Som säsongsanställd arbetar du mest med orderhantering, lastning/lossning av gods och städrutiner. Har du rätt profil kan du även få chansen att bidra i något av teamets alla projekt, eller utföra supportuppgifter till andra delar i gruppen och företaget.

Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag på heltid under sommarperioden juni tom augusti eller enligt ök.

Om dig
Vi söker dig som är engagerad och har en positiv inställning till arbete, har hög arbetsmoral och som gärna tar ansvar. Innehav av truckkort A-B och tidigare erfarenheter av lagerarbete med orderplock är meriterande.

Om Nic - Sweden AB
Vi är Nordens ledande expert på glasstillbehör och arbetar hela tiden med ett tydligt syfte: att leverera glädjestunder och enastående glassupplevelser för våra kunder, partners och konsumenter.
Nic Sweden ägs av Orkla-koncernen och är en del av Orkla Sweet Ingredients (OSI), alltså ett av Orklas affärsområden. OSI omsätter idag cirka 2,5 miljarder kronor och har all konceptutveckling,försäljning och lager i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien och Nederländerna.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hans Hedback via. 073-684 71 56 alt. hans.hedback@adecco.se Ansökningar behandlas löpande under ansökningstiden.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
lager,Dala-Järna,truck,glass,orderhantering

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.