Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Hantlangare till snickarkund

Ansök nu

Nu söker vi en hantlangare till en av våra snickarkunder i Borlängeområdet. Är du en händig person som trivs med att arbeta utomhus med varierande arbetsuppgifter? Då är detta rollen för dig!

Om tjänsten
Som hantlangare kommer du att arbeta i par tillsammans med en snickare och vara behjälplig med alla moment som kan förekomma på en byggarbetsplats. Tunga lyft kan förekomma.

Tjänsten som hantlangare är ett konsultuppdrag som sträcker sig från 11 oktober 2023 till februari/mars 2024, ev. möjlighet till förlängning. Arbetstiden är dagtid.

Om dig
Vi söker dig som trivs att arbeta med kroppen och tycker om att vara utomhus. Kanske är du en "hemmasnickare" eller har arbetat med någon form av fastighetsskötsel tidigare. Som person är du social, trevlig och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi ser att du innehar körkort B, talar svenska och erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via ulrika.struve@adecco.se, 073-684 70 83 alt. Linnéa Strandh via linnea.strandh@adecco.se.

Tillsättningar kan ske löpande under ansökningstiden.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Hantlangare, Snickare, Bygg, Adecco, Borlänge, Dalarna

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare