Erfaren redovisningskonsult

Erfaren redovisningskonsult

Är du redovisningskonsult och söker en byrå som sätter större värde på service än debiteringsgrad? Tikon är inte en vanlig redovisningsbyrå, utan en liten kundnära byrå där alla konsulter hjälps åt för att ge bästa tänkbara service till sina kunder. Byrån har gott renommé och står för en hög servicegrad i kombination med djupt och brett kunnande inom ekonomiområdet. Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult att ansluta till byrån, potentiellt för att kunna bli delägare om några år! Välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult varierar ditt arbete och dina åtaganden utifrån dina kunders behov. Du kommer att ha ett huvudansvar gentemot utpekade kunder för ex redovisning, momsdeklaration, bokslut, årsredovisning, deklaration, löpande bokföring och fakturering. För vissa kunder agerar Tikon fullständig ekonomifunktion, och på sikt kommer ditt ansvar att utökas för att lyfta mer och mer arbetsuppgifter från Tina.

Totalt har byrån ca 40 kunder, och ni arbetar ni tillsammans enligt principen att "alla kunder är våra kunder". Det innebär att ni tillsammans hjälps åt med de utmaningar som uppkommer - ingen lämnar någon ensam bara för att det finns ett uttalat huvudansvar.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har eftergymnasial utbildning inom redovisning, alternativt mångårig arbetslivserfarenhet som bedöms relevant
  • Har arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult
  • Har goda kunskaper gällande bokslut och årsredovisning enligt K2
  • Har god kunskap gällande skattelagstiftning och deklarationer
  • Kommunicerar obehindrat på svenska

Det är starkt meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult, eller uppfyller kraven för auktorisation - då detta är något som Tikon kan hjälpa till med.

Vi söker dig som är
  • Kvalitetsmedveten
  • Serviceinriktad
  • Samarbetsinriktad
  • Självgående

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se