Hoppa till innehåll

Business Controller till SSAB AB i Borlänge!

Vi på Academic Work söker nu en Business controller på deltid till SSAB AB. I rollen kommer du kommer bli en del av SSABs globala ekonomifunktion och ingå ett team som präglas av samarbete, ödmjukhet och har högt i tak. Har du en utbildning inom ekonomi och har tidigare erfarenhet av arbete i en Controller roll? Då kan det vara DIG vi söker, ansök idag då vi arbetar med ett löpande urval!Om tjänsten

Du erbjuds en roll i ett globalt företag som driver utveckling av en hållbar och fossilfri ståltillverkning där du får arbeta med spännande och varierande uppgifter. Du kommer att arbeta på plats på SSABs kontor i Borlänge. Teamet består engagerade kollegor i en organisation med högt i tak. Tjänsten kommer inledningsvis vara deltid på 25%, 40h i månaden, men med möjlighet till utökning under nästa år.

Arbetet kommer till största del att vara förlagt på plats på kontoret.

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Dina arbetsuppgifter som Business controller kommer att variera, exempel på arbetsuppgifter är:Arbetsuppgifter
 • Verksamhetsstöd till chefer och produktion i ekonomiska frågor
 • Ansvara för uppföljningar
 • Analysera fasta kostnader, budget och prognos
 • Genomföra bokslut
 • Göra analyser mot prognos kring försäljning, lager, utvärdering och resultaträkning


Kvalifikationer
 • Har en annan sysselsättning på minst 50% (studier eller annat arbete).
 • Relevant utbildning inom ekonomi.
 • Erfarenhet och trygghet av att arbeta inom Business Control för att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna.
 • Mycket goda kunskaper i MS Office, främst inom Excel.
 • Har goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP finanssystem, samt IFS affärssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare