Tekniknära förvaltare

Tekniknära förvaltare

Arbetsuppgifter
Under en vanlig dag på jobbet som Tekniknära förvaltare...

ansvarar du för den tekniknära förvaltningen av Trafikverkets administrativa telefoni. Du jobbar på uppdrag av, och i nära samarbete med, en "delteknikområdesansvarig" vilken ansvarar för framtagande av förvaltningsplanen och den taktiska planeringen. Som tekniknära förvaltare sköter du den operativa leveransen och kommer även att leda utvecklingsprojekt inom förvaltningen.

Inom ramen för satt förvaltningsplan är du ansvarig för hela kedjan, från planering och resurssäkring till genomförande och budget- och leveransuppföljning. Du leder en förvaltningsgrupp med specialister och tekniker och samarbetar med olika parter och intressenter under årets gång. Du har ett nära samarbete med våra leverantörer av tjänster och hårdvara.

Som tekniknära förvaltare gillar du att arbeta strukturerat mot mål och med tydliga resultat som fokus.

Kvalifikationer
  Vi söker dig som
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.
  • har minst 3-års erfarenhet inom förvaltning (PM3) alternativt 3-års erfarenhet som produktägare.
  • har minst 3-års dokumenterad erfarenhet från projektledning.
  Det är meriterande om du
  • har arbetat med telefonitjänster och mobilitet, gärna inom en större organisation.
  • har erfarenhet av it-infrastruktur för telefoni.
  • har erfarenhet av arbete med externa leverantörer inom telefoniområdet.
  • har erfarenhet av offentliga upphandlingar av tjänster
  Som vår nya Tekniknära förvaltare ser vi att du
  • har god förmåga att planera och strukturera.
  • har ett driv och kan skapa genomförbara planer på kort och lång sikt.
  • är en god ledare där du inger förtroende och får andra att känna sig bekväma i ditt ledarskap.
  • är lyhörd och har en god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt och anpassar din kommunikation till mottagaren.
  Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

  Urvalstest och arbetsprov kan komma att appliceras i denna rekrytering.

  Valbara placeringsorter: Borlänge

  Intervjuort: Borlänge

  Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

  På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

  Ansökan
  Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

  Ansök senast
  Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-02-24

  Upplysningar

  Rekryterande chef Per Källgård
  0101257700

  SEKO Tony Ridderstedt
  0101257441

  SACO Kjell Israelsson
  0101257225

  ST Magnus Hedström
  0101232828
  Mer info
  Kontaktperson Per Källgård
  Telefon 0101257700
  Område Borlänge
  Yrkesroll Data & IT, Offentlig Förvaltning
  Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
  Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (1 dag kvar)

  Om arbetsgivaren

  Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.