Tekniker IT, utskrift

Tekniker IT, utskrift

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Som Tekniker IT inom IKT-organisationen kommer du att arbeta med drift av och stöd runt Trafikverkets utskriftsmiljö. Du kommer på daglig basis att arbeta med certifiering, övervakning och managering av skrivarservrar och skrivare samt felsökning och support till användare. Du kommer att ingå i ett team bestående av 3-5 personer som arbetar specifikt med utskriftsmiljön och totalt är vi drygt 20 medarbetare på sektion Arbetsplatsstöd.

Resor inom Sverige i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
 • har svenskt medborgarskap
 • har en eftergymnasial dokumenterad utbildning inom IT (ex. en kurs på högskola eller annan utbildningsanordnare).
 • har minst 5 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker varav 3 års dokumenterad erfarenhet från arbete med utskriftsfunktioner.
 • har tekniker-erfarenhet av Follow-me-utskrift (Pull-print).
 • har erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystemet Remedy.
 • har kompetens inom windows 7, 8.1 och 10.
 • har kompetens inom AD och Citrix.
 • har kompetens inom Lan och Wan.
 • kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift på både svenska och engelska.
Det är meriterande om du
 • har erfarenhet från arbete inom statlig myndighet.
Som person
 • har du god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv
 • har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat
Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-11-21

Upplysningar

Rekryterande chef Monica Haapasaari
0101257311

ST Håkan Engström
0101232014

SEKO Sven-Gunnar Billman
0101257255

SACO Kristoffer Strömberg
0101231911
Mer info
Kontaktperson Monica Haapasaari
Telefon 0101257311
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.