Systemutvecklare IT

Systemutvecklare IT

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i team, som driver dagens och framtidens utveckling där ni tillsammans har stora möjligheter att påverka. Uppdragen kan vara i form av utvecklingsprojekt men även i form av förvaltningsuppdrag. Vi söker dig som vill arbeta med modern teknik och utveckla system som påverkar många människors vardag. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och många karriärvägar internt.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att:
 • skriva förvaltningsbar kod som dagligen används av tusentals användare.
 • ha en öppen dialog med nyttjande verksamhet och externa intressenter.
 • samarbeta med kollegor genom ett agilt arbetssätt.
 • hitta och genomföra förbättringar i både befintliga och kommande system.
 • jobba med automation av testning och driftsättningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ...
 • lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.
 • en universitets- eller högskoleexamen om minst 180 hp med inriktning IT alt. annan utbildning i kombination med, för tjänsten, relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer motsvarar utbildningskravet
 • erfarenhet av programmering inom Microsoftplattformen med C#, .NET och SQL
Det är meriterande om du också har ...
 • erfarenhet av systemutvecklingsarbete i hela kedjan; kravställning, design, programmering, test och driftsättning
 • goda programmeringskunskaper
 • erfarenhet av .NET Core
 • erfarenhet av Angular
 • erfarenhet av Azure DevOps./ TFS
Som person i den här rollen är du framför allt pålitlig, engagerad och modig. Du vill, genom nyfikenhet och i samarbete, nosa fram lösningar på problem vilket du gör genom att vara kommunikativ och förstående. Du kan med fördel också se både till helhet och detalj i ditt arbetet.

Tjänsten kan vara placerad i säkerhetsklass vilket innebär att en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kan komma att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Urvalstest och arbetsprov kan komma att appliceras i denna rekrytering.

Placeringsort: Borlänge

Intervjuort: Borlänge

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-08-28

Upplysningar

Rekryterande chef Andreas Hägg
0101236825

Rekryterande chef Mikael Johansson
0101257681

Rekryterande chef Karin Tufvesson
0101230637

HR-specialist Patrice Lagerberg
0101230987

SEKO Tony Ridderstedt
0101257441
Mer info
Kontaktperson Andreas Hägg
Telefon 0101236825
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.