Driven Säljare - B2B

Driven Säljare - B2B

Om dig
Personen vi söker tror vi är i starten av sin yrkeskarriär, har ett driv att alltid vilja lite mer och är en person med starkt självförtroende. Är du personen som vill utvecklas och som är mån om din karriär? Gillar du allt som har med affärer att göra? Triggas du av när du når ett uppsatt mål eller när du vinner en tävling? Vi söker en person som älskar sälj och som älskar att skapa resultat. Vi söker dig som är målmedveten, envis och genuint positiv samt energisk. Vi vill helt enkelt ha en vinnare!

Vi ser gärna att du är en person som gillar motion och hälsa då vi vill att alla anställda ska engagera sig i vårt Hälsoprojekt "TIMO Harmoni". Läs mer om det på vår hemsida.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för alla befintliga kunder inom distriktet samt all nykundsprospektering. I din roll som säljare ska du sköta all kontakt med kunden från bokningstillfället till genomfört säljmöte. Produkterna som du ska sälja är våra användarvänliga kontors- och förbrukningsprodukter som vi marknadsför under eget varumärke. Där kvalité och idé är nyckelord. Vi har under våra 15 framgångsrika år tagit en stabil marknadsposition. Vi har en tydlig Vision med vad vi vill åstadkomma och varför vi finns på marknaden och därför behöver vi växa med fler ambitiösa och målmedvetna säljare.

Övrigt
  • Lön: Grundlön + Provision + Bonus
  • Pensionsavtal
  • Friskvårdsbidrag
Kontaktperson: Säljchef Fredrik Ekdahl, 0708637664

I din ansökan vill vi att du svarar på vad det är som driver dig i ditt sälj samt varför just du kommer lyckas som säljare.

Passar det här in på dig eller någon du känner?
Kicka på Ansök nu eller maila till ansokan@timooffice.se redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Ekdah
Telefon 0708-637664
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.timooffice.se
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TIMO Office har sedan starten 2003 vuxit sig allt starkare inom sitt segment. Tack vare genomtänkta produkter, bra erbjudanden och duktiga säljare, har kundkretsen vuxit sig större för varje år. Hos oss pågår en konstant produktutveckling, vilket gör att vi alltid kan erbjuda rätt produkter. Våra säljare, som möter kunderna direkt ute på deras arbetsplatser, är kunniga, engagerade och professionella. Deras kunskap i kombination med produkternas höga kvalité, gör att de flesta kunder blir kunder för livet. Det är vi stolta över. Vi tänker inte sticka under stol med att vi är en resultatorienterad arbetsplats. Vi ser seriöst på sälj samtidigt som vi aldrig tävlar mot varandra. Här agerar vi som ett team med stark lagkänsla och har medvetet byggt en platt organisation med högt i tak där allas röster räknas. Även om de flesta av våra medarbetare ofta är ute på fältet, ses vi på någon av våra fyra årliga konferenser.