Vi växlar upp och söker Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery

Vi växlar upp och söker Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery

Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen?Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare?

Sök då tjänsten som Maskinsäljare till någon utav våra anläggningar!

Vi söker på följande platser:
  • Maskinsäljare till vår anläggning Brålanda säljområde Dalsland - Bohuslän
  • Maskinsäljare till vår anläggning Enköping säljområde Västmanland
  • Maskinsäljare till vår anläggning Borlänge säljområde Dalarna
Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik internationell koncern där vi på kort tid har etablerat en lantbruksmaskinförsäljning i en modern struktur i Sverige.

Om tjänsten
Du kommer att ha en viktig roll inom organisationen och arbeta med försäljning av både nya och begagnade maskiner inom ett utav säljområdena. Du kommer aktivt att jobba tillsammans med olika samarbetspartners och även de framtida kunderna. Du är en person som står bakom våravarumärkenoch du känner att du har ett hjärta för branschen. Du ska bearbeta nya kunder, men också förvalta redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Med hjälp av dina tekniska kunskaper driver du en konsultativ dialog med dina kunder för att förstå deras behov. Din viktigaste arbetsuppgift är att vara ute på "fältet" nära kunden och förstå lantbrukarnas verksamhet.

I tjänsten ingår också att hantera offerter och medverka vid leverans. Vidare gör du uppföljningar och vårdar kundrelationen efter avslutad affär. I din roll ingår att ordna demonstrationer och att närvara vid mässor och maskinvisningar. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete, tydligt ledarskap och som motiveras tillsammans för att uppnå satta försäljningsmål.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett starkt eget driv och är resultatinriktad, kombinerat med god samarbetsförmåga. Du har starkt affärsfokus och är en person som alltid söker förbättringar och nya möjligheter. Du har energi och passion för att utveckla affärer med dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning. Vidare är du en träffsäker kommunikatör med förmåga att förmedla ditt budskap. Vi ser gärna att du har ett starkt tekniskt intresse och en bred kunskap inom lantbruksmaskiner. Har du erfarenhet av lantbruk ser vi det också som en fördel. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Förutom att vara en tekniskt kunnig problemlösare är du en noggrann och strukturerad lagspelare. Du är flexibel och trivs med ett varierat arbetstempo. Du är också en kommunikativ, social och serviceinriktad person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och sätta kunden främst. Du har en bra förmåga att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Därtill är du övertygande och har lätt att påvisa den positiva påverkan maskinerna har för kundernas verksamhet.

Vad vi erbjuder dig
  • En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
  • Vara en del av ett engagerat team som tillsammans utvecklar vår maskinförsäljning i Sverige
  • Få vara en del av ett företag som satsar stort och har för avsikt att långsiktigt etablera sig och växa inom lantbruksbranschen.
  • Utbildning och kompetensutveckling både internt och hos våra leverantörer.
Låter detta som en tjänst för dig?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta säljchef Magnus Karlsson på tfn: 070- 650 58 08, mejl: maka@sa-machinery.se eller VDHans-Christian Ripa på tfn: 070-560 32 48, mejl: hari@sa-machinery.se. Sista ansökningsdagen är 20 maj. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sök tjänsten via länken nedan: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143661&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.swedishagromachinery.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fakta Swedish Agro Machinery AB Swedish Agro Machinerys affärsidé är att underlätta arbetet för varje lantbrukare genom att erbjuda marknadens bästa kvalitetsmaskiner. För att kunna göra det har vi byggt upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, men som täcker större områden. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. År 2016 grundades Swedish Agro Machinery för att representera CLAAS i Sverige. Idag är företaget också generalagent för SAMSON, HORSCH, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD, samt återförsäljare av LEMKEN. Fakta om Danish Agro Swedish Agro Machinery är en del av Danish Agro, som består av en rad företag inom lantbruksbranschen och finns i hela Europa. År 2012 startade Danish Agro upp sin maskinverksamhet och idag finns dotterbolag i nio länder. I sju av dessa länder är Danish Agro representant för CLAAS. Det gör Danish Agro till CLAAS största partner. Fakta om CLAAS CLAAS är ett familjeägt företag som grundades 1913 och är en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner. Företaget har sitt huvudkontor i tyska Harsewinkel och är marknadsledare på tröskor i Europa. CLAAS är även marknadsledare globalt för självgående exakthackar. Med sina traktorer, pressar och vallmaskiner ligger CLAAS på topplaceringar beträffande världsledande teknik. CLAAS produktportfölj inkluderar även det senaste inom informationsteknologi för lantbruket. CLAAS har 11 500 medarbetare runt om i världen.