Servicetekniker, Borlänge

Servicetekniker, Borlänge

Är du lika gärna ute på fält som i verkstad? Vill du jobba självständigt och med mycket eget ansvar? Då har vi rätt jobb för dig som vår servicetekniker i Borlänge med omnejd.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner, i verkstaden och hos våra kunder.
Gillar du variation så kommer du att trivas hos oss. Till ditt stöd finns både arbetskamrater och vår supportfunktion som kan hjälpa dig när problemlösningen går trögt.

Bakgrund

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du får gärna ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och BE är meriterande.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är serviceinriktad som person. Beredskap ingår i tjänsten. Vi gillar att kunna hitta verktygen på samma plats, så att du håller ordning på din arbetsplats är en självklarhet.

Eftersom vi satsar på mobil service gör det inget om du bor en bit från vår anläggning i Borlänge.

Arbeta hos oss

Vi är ett nytt företag som präglats av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vår spännande resa har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal, erbjuder sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till rekrytering@sa-machinery.se, ange Borlänge i ämnesraden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Karl Eriksson 072-2474886. Sista ansökningsdagen är 3 Mars. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.claas.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fakta Swedish Agro Machinery AB Swedish Agro Machinerys affärsidé är att underlätta arbetet för varje lantbrukare genom att erbjuda marknadens bästa kvalitetsmaskiner. För att kunna göra det har vi byggt upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, men som täcker större områden. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. År 2016 grundades Swedish Agro Machinery för att representera CLAAS i Sverige. Idag är företaget också generalagent för SAMSON, HORSCH, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD, samt återförsäljare av LEMKEN. Fakta om Danish Agro Swedish Agro Machinery är en del av Danish Agro, som består av en rad företag inom lantbruksbranschen och finns i hela Europa. År 2012 startade Danish Agro upp sin maskinverksamhet och idag finns dotterbolag i nio länder. I sju av dessa länder är Danish Agro representant för CLAAS. Det gör Danish Agro till CLAAS största partner. Fakta om CLAAS CLAAS är ett familjeägt företag som grundades 1913 och är en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner. Företaget har sitt huvudkontor i tyska Harsewinkel och är marknadsledare på tröskor i Europa. CLAAS är även marknadsledare globalt för självgående exakthackar. Med sina traktorer, pressar och vallmaskiner ligger CLAAS på topplaceringar beträffande världsledande teknik. CLAAS produktportfölj inkluderar även det senaste inom informationsteknologi för lantbruket. CLAAS har 11 500 medarbetare runt om i världen.