Reservdelssäljare, Borlänge

Reservdelssäljare, Borlänge

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra tekniker, samt försäljning av reservdelar mot kund. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare. Tjänsten innebär även administrativa uppgifter som inventering och fakturering. Jourtjänstgöring kan förekomma.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder förstklassig service. Det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. Du har en fingertoppskänsla för service och kundhantering samt känner dig trygg i försäljningssituationen. God datorvana och körkort är krav och truckkörkort är meriterade. För att framstå som kunnig och legitim mot våra kunder är det önskvärt att du har erfarenhet från fordonsbranschen, har du erfarenhet från arbete med lantbruksmaskiner så är du en drömkandidat!

Arbeta hos oss

Vi är ett ungt företag som präglas av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vår spännande resa har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss, i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal.

Om vår anläggning i Borlänge

Vi har nu varit på plats på våran anläggning i snart 2 år, behovet av att anställa ytterligare en kollega är stort då vår kundkrets växer stadigt med tiden. Vi är idag 4st anställda i form av Verkstadschef, säljare och servicetekniker. Vi behöver stärka upp teamet med en Reservdelssäljare. Så känner du att du vill bli en del i vårt team i Borlänge tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Karl Eriksson på telefon 072-247 48 86.

Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev rekrytering@sa-machinery.se senast den 31 januari. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.claas.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fakta Swedish Agro Machinery AB

Swedish Agro Machinerys affärsidé är att underlätta arbetet för varje lantbrukare genom att erbjuda marknadens bästa kvalitetsmaskiner. För att kunna göra det har vi byggt upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, men som täcker större områden. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. År 2016 grundades Swedish Agro Machinery för att representera CLAAS i Sverige. Idag är företaget också generalagent för SAMSON, HORSCH, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD, samt återförsäljare av LEMKEN.

Fakta om Danish Agro

Swedish Agro Machinery är en del av Danish Agro, som består av en rad företag inom lantbruksbranschen och finns i hela Europa. År 2012 startade Danish Agro upp sin maskinverksamhet och idag finns dotterbolag i nio länder. I sju av dessa länder är Danish Agro representant för CLAAS. Det gör Danish Agro till CLAAS största partner.

Fakta om CLAAS

CLAAS är ett familjeägt företag som grundades 1913 och är en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner. Företaget har sitt huvudkontor i tyska Harsewinkel och är marknadsledare på tröskor i Europa. CLAAS är även marknadsledare globalt för självgående exakthackar. Med sina traktorer, pressar och vallmaskiner ligger CLAAS på topplaceringar beträffande världsledande teknik. CLAAS produktportfölj inkluderar även det senaste inom informationsteknologi för lantbruket. CLAAS har 11 500 medarbetare runt om i världen.