Konstruktör Svenska Husgruppen AB

Konstruktör Svenska Husgruppen AB

Dina arbetsuppgifter

Är du en kreativ problemlösare med ett analytiskt sinne? Som konstruktör på Svenska Husgruppen kommer du att ansvara för hela kedjan kring huskonstruktion enligt praxis. Tjänsten är en administrativ roll där du upprättar konstruktionshandlingar inklusive listor och specifikationer som krävs för tillverkning och montering. I jobbet ingår även att färdigställa övriga underlag som krävs för vidare projektering av huset. Dina arbetsuppgifter kan även komma att innefatta upprättande av bygglovshandlingar med våra standardlösningar inom ramen för dagens byggregler och krav. Övriga arbetsuppgifter som förekommer är att granska A-ritningar, skissritningar, samt underhålla och i viss mån uppdatera kataloghussortiment och säljritningar.

Din profil

Du är som lägst utbildad byggnadsingenjör där erfarenheter från branschen självklart är meriterande. Vi värdesätter goda kunskaper i Autocad, tidigare erfarenhet av DDS-cad och Statcon är önskvärt. Du är lyhörd och noggrann i ditt arbetssätt och kommunicerar obehindrat på svenska. Du driver gärna egna projekt och motiveras av eget ansvar. För att trivas hos oss är du positiv och engagerad i ditt sätt att vara och är en naturlig relationsbyggare. Vi ser framemot din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 2020-01-26. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Jan Johansson 0733-512 702.
Mer info
Kontaktperson Jan Johansson
Telefon 0733512702
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska husgruppen är ett företag under tillväxt och förändring under ledorden "Tillsammans med passion och kvalité"
Inom Svenska husgruppen finns våra varumärken Faluhus och Forsgrens Timmerhus. Vi förser den svenska marknaden med kvalitativa hus för permanent- och fritidsboende samt flerbostadshus i såväl traditionell som modern design. Läs mer på www.svenskahusgruppen.se
Om du likt oss brinner för utveckling och nöjda kunder skall du läsa vidare.