Vill du jobba med utveckling och programmering i vackra Dalarna?

Vill du jobba med utveckling och programmering i vackra Dalarna?

Vi har nu den stora äran att hjälpa ett av Skandinaviens mest framgångsrika och expanderande konsultföretag, med tillsättningen av ny, vass kompetens

Information om uppdraget:

Företaget finns representerade på 14 kontor i Norge och Sverige, och är noterade på Oslobörsen. Idag innehar företaget 1200 talanger och har som mål att fortsätta expandera.
Hos detta företag får du som anställd, möjligheten att utvecklas med fokus på kompetensuppbyggnad och sociala aktiviteter där det erbjuds spännande Meetups och regelbundna CodeCamps. Du som medarbetare får även avsätta arbetstid för att arbeta med egna projekt och utveckla något du själv tror på.
På det nystartade kontoret i Borlänge finns en stor potential till att kunna förstärka och utöka kundbasen, en härlig stämning och en stark tilltro på framtiden. Kommunikationsleden är korta och du som medarbetare får vara med att tycka till och komma med idéer kring verksamhetens expansion i det vackra länet Dalarna.
För att passa in på denna tjänst ser vi gärna att du som person är ansvarsfull, analytisk och resultatorienterad. Du är självständig och har en god kommunikationsförmåga. Du är serviceinriktad och bygger långvariga relationer med dina kunder.
Kvalifikationer
  • Minst 3 års erfarenhet inom .Net, C#, SQL och Visual Studio
  • Har relevant utbildning, till exempel dataingenjör eller motsvarande.
  • Är väl insatt i och har en passion för moderna tekniker, ramverk, metoder och verktyg inom utvecklingsområdet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har arbetat med kontinuerlig integration/leverans och har ett intresse, samt vana av agil utveckling. Du har erfarenhet av testdriven utveckling och kan och vill röra dig inom hela teknikstacken. Erfarenhet av exempelvis SQL Server, Azure, ASP.NET, MVC, JavaScript/CSS/HTML, SOAP/REST och WPF är ett stort plus.

Detta söker vi:

Som anställd på detta företag kommer du att arbeta tillsammans med talangfulla kollegor, för marknadsledande kunder. Systemutveckling på detta företag handlar om att lösa komplexa, affärskritiska utmaningar som kräver det lilla extra i form av kreativ problemlösning och lagarbete. Du kommer att arbeta i en organisation med tillgång till en kunskap som spänner över en mängd olika områden inom IT-segmentet, och det som sticker ut och skiljer detta företag från andra, är att vi aktivt arbetar med att dela med oss av denna, hos detta företag är du som anställd i centrum!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se