Vi söker en händig student som vill arbeta extra på sidan av sina studier!

Vi söker en händig student som vill arbeta extra på sidan av sina studier!

Är du studerande och har ett brinnande intresse för byggbranschen och vill vara en del av ett glatt gäng vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksam inom byggbranschen och har tröttnat på onödigt grävande och tunga betongplintar. Varför begränsa sig till sommarhalvåret när det finns alternativa lösningar där montering även är möjlig på vintern?

Vi söker nu en person som kan arbeta efter sina kunders efterfrågan på markskruv. Vi söker således en student eller dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, som gärna hoppar i arbetsbyxorna och åker ut på skruvning efter kunds önskan. Efterfrågan varierar, från vecka till vecka. På våren/sommaren är dock efterfrågan som störst, då altansäsongen drar igång!

Förutom att skruva, ser vi gärna på sikt att du kommer hjälpa till att marknadsföra vid olika event som byggfrukostar, mässor och dylikt. Kika gärna på länken nedan för att få en så korrektbild av arbetsuppgifterna som möjligt. Du kommer att få en utbildning på plats samt arbetskläder.

Länk till film: https://www.youtube.com/watch?v=qEi9OHARy6g

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har ett intresse för byggbranschen och gillar ett varierande, fysiskt arbete. Din tumme sitter inte mitt i handen och du har inget emot att få skit under naglarna. Du äger med fördel en egen hammare, som du dessutom använt tidigare.

Vidare vill vi att du är en envis person som kan trotsa besvärlig mark. Du är social, glad och lättsam vilket är viktigt då du kommer ha mycket kundkontakt samt för att passa in i arbetslaget som består av ett gäng goa gubbar och flitiga pojkar. Du som söker talar och skriver svenska flytande och du måste ha ett B-körkort för att ta dig till de olika kunderna.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag. Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se