StudentConsulting söker Personaladministratör

StudentConsulting söker Personaladministratör

Vi behöver stärka vår organisation med en driven student som vill stötta oss internt. Brinner du för rekrytering, coachning och service? Sök då tjänsten som Personaladministratör hos oss på StudentConsulting.

Information om uppdraget:

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som arbetar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift. När vår verksamhet nu växer söker vi en student som vill arbeta internt och stötta vår enhet.

I rollen som Personaladministratör i Borlänge kommer du bl.a. att arbeta med:
  • Annonsutformning
  • Urvalshantering
  • Telefonintervju
  • Personlig intervju
  • Referenstagning
  • Schemaläggning
  • Rekryteringsaktiviteter
  • Kontakt med kunder och konsulter
  • Konsult och kundaktiviteter
Tjänsten är på ca: 10-20h/vecka och arbetstiderna är förlagda på kontorstider, vilket innebär att du är flexibel och kan planera arbete parallellt med studier. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med Affärschef som är ansvarig för verksamheten i Borlänge, men också självständigt. Tillträde enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser på Universitet eller Högskola inom personal/ekonomi/service eller liknande och har minst 1 år kvar av dina studier. Har du arbetslivserfarenhet inom personalarbete, service, marknadsföring eller rekrytering ses detta som mycket meriterande, dock är det inget krav. Det absolut viktigaste är att du har rätt inställning och är nyfiken på det arbete vi erbjuder.

Vi tror att du som person har hög social kompetens och älskar att möta nya människor och skapa goda relationer över tid. Du är självgående och handlingskraftig med förmåga att prioritera det som i slutändan påverkar ditt resultat. Du drivs av att leverera mot uppsatta mål och deadlines. I Teamet är du lagspelaren som har lätt för att samarbeta med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning och är orädd för nya uppgifter och du är den som ser möjligheter i utmaningar. B körkort är ett krav.

Vi ser långsiktigt på detta och det bör även du som söker göra. Goda möjligheter till sommarjobb finns sommaren 2020. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com