Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes!

Behärskar du norska i tal och skrift? Är du dessutom serviceinriktad, ansvarsfull och en fena på att lösa problem? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu ett antal norsktalande agenter till Releasy i Borlänge. Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning och har idag kontor på fem orter. I Borlänge arbetar närmare 250 personer, uppdelade på team om 15-20 personer. Varje team leds av en dedikerad teamleader och präglas av hög energi och kamratskap.
Som agent kommer du att arbeta mot en eller flera kunder inom fordonsbranschen där du svarar på inkommande förfrågningar gällande reparation och/eller service. Dina arbetsuppgifter som agent, kommer att bestå av b.la:
  • Svara på förfrågningar gällande reparation och/eller service
  • Räkna på kostnaden för arbete och material
  • Återkoppla till kunder med offert
  • Sammankoppla kund med verkstad
  • Beställa delar och maskiner
Som agent levererar du enligt Releasys motto "den bästa kundupplevelsen". För att lyckas med ditt uppdrag, kommer du att få en gedigen utbildning/introduktion underdina första veckor. Arbetstiderna är förlagda mellan 07-18, vardagar. Anställningen är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Releasy. Ambitionen är att du under eller senast efter provanställning efter genomförd provanställning skall bli övertagen och direktanställd hos Releasy.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som talar och skriver obehindrat på norska. Du har en god datavana och är van att arbeta i olika system. Har du tidigare erfarenhet från kundtjänst, service och fordon är det starkt meriterande.

Som person är du en lagspelare och trivs med att arbeta i team. Du är en god kommunikatör som kommunicerar klart, tydligt och strukturerat. Du gillar problemlösning och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du utför dina arbetsuppgifter med stort engagemang, samtidigt som du ger dina kunder högklassig service.

Är du redo för en ny utmaning? Sök tjänsten redan idag, rekrytering sker löpande. Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna linda.tegelberg@studentconsulting.com. Observera att du eventuellt kommer att genomgå en bakgrundskontroll under rekryteringsprocessens gång. Innan en bakgrundskontroll görs kommer vi att informera dig om dess omfattning och syfte.

Sökord: Norsktalande, Kundservice, Kundtjänst

Sökord: Norsktalande, Kundservice, Kundtjänst
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com