Miljöarbetare sökes till Ragn-Sells!

Miljöarbetare sökes till Ragn-Sells!

Vill du göra skillnad på riktigt, inom en framtidsbransch som faktiskt bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Är du utbildad CE chaufför och vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera och ta hand om farligt avfall på ett hållbart sätt? Ragn-Sells hjälper sina kunder att hantera sitt farliga avfall på ett hållbart, korrekt och lagligt sätt. Med erfarna experter på farligt avfall och säkerhetsrådgivare hjälper Ragn-Sells dagligen sina kunder med alltifrån märkning, sortering och klassificering av farligt avfall till rådgivning om säker transport.

Verksamheten omfattas av insamling, mottagning, kontroll, sortering och mellanlagring av farligt avfall samt en behandlingsanläggning för olja, oljehaltigt slam och oljehaltigt vatten. Insamling av farligt avfall sker via styckegodstransporter. Avfallet vägs, kontrolleras, märks upp och dokumenteras innan det placeras på avsedd plats i mellanlagret för vidare transport till godkänd behandlingsanläggning.

Som miljöarbetare kommer du b.la. arbeta med:
  • Insamling av styckegods farligt avfall/farligt gods vilket innebär sortering, klassificering samt etikettering av material enligt ADR hos kund samt framtagande av vissa transporthandlingar för farligt avfall/farligt gods.
  • Arbeta på anläggningen för farligt avfall, vilket innebär bl.a. sortering, vägning och om emballering av inkommande gods.
Tjänsten är belägen i Borlänge, med start omgående. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult på Ragn-Sells. Vår och Ragn-Sells ambition är att du efter en tids inhyrning går över till en anställning direkt hos Ragn-Sells. Arbetstider är 07-16 må-fre. Arbete på andra tider och dagar kan dock förekomma.

Detta söker vi:

Vi söker dig med CE behörighet, YKB, ADR, truckkort samt förarbevis för lastmaskin. Viss datavana och svenska i tal och skrift är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av farligt gods är det meriterande.

Som person är du öppen och nyfiken, du frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite. Du är noggrann, strukturerad, flexibel och samarbetar effektivt med andra. För att trivas i en roll som miljöarbetare ser vi också att du är en problemlösare, tar egna initiativ och självklart har du även hög servicekänsla!

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Miljöarbete, ADR, CE chaufför, Farligt Avfall, Ragn-Sells

Sökord: Miljöarbete, ADR, CE chaufför, Farligt Avfall, Ragn-Sells
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com