Marknadsassistent sökes!

Marknadsassistent sökes!

Drömmer om att få assistera i olika marknadsföringsprojekt så har du klickat på rätt annons!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som vill arbeta som marknadsassistent på deltid åt vår kund i Falun. I rollen som marknadsassistent kommer du att assistera och samverka med befintlig marknadssamordnare i olika uppdrag inom marknadsföring. De mesta av arbetet handlar om grafisk produktion och kommunikation i olika medier. Du förväntas även vara deltagande i planering och genomförande av olika events och aktiviteter.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har studerat/studerar grafisk produktion/design eller marknadsföring. Du har med fördel arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare och du bemästrar Adobe Creative Suite mycket väl. Vidare är du en van användare av Officepaketet och sociala medier, du är inte heller helt ovan att stå bakom en systemkamera. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en prestigelös teamplayer som gärna tar egna initiativ likväl som du kan följa instruktioner. Vidare tror vi att du är driven och framåt, du jobbar snabbt men noggrant. Du är en doer och gillar inte att sitta fast. Du har ett öga för detalj likväl som för helheten. Innovation och nytänkande är en del av din vardag.
Är det dig vi beskriver? Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande intervjuer och urval, välkommen med din ansökan
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se