Innesäljare Storel Borlänge

Innesäljare Storel Borlänge

Brinner du för service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje, då vill vi att du söker tjänsten som Innesäljare på Storel Borlänge.

Information om uppdraget:

Vi söker en innesäljare med erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du arbetat med tekniska produkter tidigare och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar.

Som innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och proaktiv försäljning till våra kunder i ditt egna distrikt. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter och bedriva försäljning per telefon och vid direktkontakt samt vid vissa tillfällen hjälpa till med att sköta butik och ta emot kunder där. Arbetsplatsen är belägen i Borlänge och arbetdtiderna är förlagda må-fre, 07-16. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag med ambitionen att du under eller senast efter avslutad provanställning, blir övertagen och direktanställd av Storel.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, där du är både uppgift och lösningsorienterad. Som säljare hos Storel Borlänge är du förtroendeingivande med en förmåga att lätt skapa relationer. Relationsskapande och en hög servicegrad är något vi värderar högt då vi uteslutande arbetar med återkommande kunder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen, Men inget krav då vi värderar din förmåga att skapa relationer och sälja högst. Viktigt för oss är dock att viljan finns för att lära och utveckla sig inom El-branschen.

Vi arbetar i Officepaketet och då främst i Excel vilket är ett krav att du behärskar. Vidare ser vi det som ett krav att du har tidigare dokumenterad säljerfarenhet, gärna ifrån branschen. Grundläggande kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Storel Borlänge vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss. Vi ser gärna båda kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska innovativa produkter och en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt. Är du vår nya medarbetare? - Sök tjänsten redan idag! Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Affärschef Linda Tegelberg, som du når på: linda.tegelberg@studentconsulting.com

Då intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren:

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 27.000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,4 miljarder SEK (2019). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.

Sökord: El, Teknik, Försäljning, Säljare fackhandel, Innesäljare

Sökord: El, Teknik, Försäljning, Säljare fackhandel, Innesäljare
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com