Erfaren Platschef sökes till Ryds Bilglas i Borlänge!

Erfaren Platschef sökes till Ryds Bilglas i Borlänge!

Älskar du att arbeta med fordon och är redo för nästa steg i karriären? Är du en serviceinriktad person med erfarenhet inom bilglasarbete? Då har vi tjänsten för dig just dig!

Information om uppdraget:

Ryds Bilglas har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Med tiden specialiserade de sig och idag är dem ett renodlat bilglasföretag som finns i Sverige, Storbritannien, Norge och Danmark. Tack vare deras specialistkompetens, bra service och god tillgänglighet väljer kunderna att komma till dem. Ryds Bilglas har utfört miljontals reparationer.

För vår kunds räkning söker vi just nu en platschef samt verkstadsansvarig som kommer att ha en nyckelroll inom bolaget. Inom tjänsten kommer du att kombinera praktiskt arbete med arbetsledning. För att passa i denna arbetsroll bör du ha ett stort intresse för fordon och kundservice samt ett driv att vilja ta nästa steg i karriären.

Tjänsten kommer innefatta att du som Platschef har det yttersta ansvaret för verkstaden, samtidigt som du kommer vara en viktig del i det vardagliga verkstadsarbetet. Att vara prestigelös och flexibel är av stor vikt för att kunna stötta upp där behovet finns. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av följande;
  • Fördelning/delegering av arbete
  • Kontakt med kunder och andra verkstäder
  • Byte av bilglas på fordon av samtliga bilmärken
  • Utföra stenskottsreparationer
  • Utföra kalibreringar vid behov
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Ryds Bilglas AB. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp så snart vi funnit rätt kandidat. Du kommer att vara placerad på deras verkstad i Borlänge.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

Minst tre års erfarenhet av arbete som bilglastekniker, eller liknande arbetsuppgifter som tex bilmekaniker, plåtmekaniker mm
B-körkort (manuell)
God svenska i tal och skrift
Minst 18 år
Ledarerfarenhet (meriterande)

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och en god naturlig ledare. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.

Låter detta som en tjänst för dig? Tjänsten ska tillsättas omgående och den kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens har gått ut. Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: mekaniker, bilmekaniker, Bilglas, Platschef

Sökord: mekaniker, bilmekaniker, Bilglas, Platschef
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 okt 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com