C-CE chaufförer sökes till Borlänge!

C-CE chaufförer sökes till Borlänge!

Vi har den stora äran att hjälpa våra transportkunder, med tillsättningen av C/CE chaufförer inför sommaren
Vi söker er som minst har C kortet och har en hög servicekänsla, vidare är ni noggranna och gillar kundkontakt.

Information om uppdraget:

Studentconsulting arbetar brett och inom många olika branscher, där vi erbjuder er roliga och varierande arbeten. Vi fungerar lite som en språngbräda ut i arbetslivet, där vi matchar rätt kandidat med rätt tjänst. Lite som en trampolin ger dig skjuts ut i simbassängen, ger vi dig en knuff i rätt riktning med förhoppningen att du efter ditt uppdrag, hittat din framtida arbetsgivare!

Till våra kunder i transportbranschen söker vi nu er med C och CE kort, YKB och en hög servicekänsla. Hos många av våra kunder kommer ni att fungera som ansiktet utåt mellan företag och kund, så att gilla kundkontakter är av största vikt. Kunden har, som det så fint heter, alltid rätt.

Hos våra kunder är den ena dagen, aldrig den andra lik. Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet.

Detta söker vi:

Vi söker er som har en hög servicekänsla, brinner för kundkontakter, är noggranna och kommer i tid till arbetet. Ni ska vara vana att ta ansvar och kunna arbeta i team, men även självständigt. Ni har en hög arbetsmoral och värdesätter ert arbete och arbetsgivare. Stresstålighet är ett måste, då högt tempo förekommer.

Vidare har vi krav på C kort och YKB. Extra meriterande med ADR och CE kort.

Så, passade beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag vetja!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com