Byggintresserad montör sökes!

Byggintresserad montör sökes!

Är du studerande och har ett brinnande intresse för byggbranschen och vill vara en del av ett glatt gäng vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Är du också trött på tunga betongplintar och onödigt grävande, tror du precis som kund på en alternativ lösning som gör det möjligt att montera även på vintern? Då kanske det är dig vi söker till detta uppdrag. Vår kund i Borlänge söker en person som kan arbeta efter sina kunders efterfrågan på markskruv. Vi söker således en student som gärna hoppar i arbetsbyxorna och åker ut på skruvning efter kunds önskan. Efterfrågan är varierande från vecka till vecka och på våren/sommaren är efterfrågan som störst, altansäsong!
Förutom att skruva, ser vi gärna på sikt att du kommer hjälpa till att marknadsföra vid olika event som byggfrukostar, mässor och dylikt. Kika gärna på länken nedan för att få en så korrektbild av arbetsuppgifterna som möjligt. Du kommer att få en utbildning på plats samt arbetskläder.

Länk till film: https://www.youtube.com/watch?v=qEi9OHARy6g

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har ett intresse för byggbranschen och helst har du inte tummen mitt i handen. Du har erfarenhet av att få skit under naglarna och äger med fördel en egen hammare, som du dessutom använt tidigare. Vidare vill vi att du är en envis person som kan trotsa besvärlig mark. Du är social, glad och lättsam vilket är viktigt då du kommer ha mycket kundkontakt samt för att passa in i arbetslaget som består av ett gäng goa gubbar och flitiga pojkar. Du som söker talar och skriver svenska flytande och du måste ha ett B-körkort för att ta dig till de olika kunderna.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se