Butiksansvarig sökes till Storel

Butiksansvarig sökes till Storel

Är du en strukturerad, noggrann person med erfarenhet av försäljning? Har du dessutom ett brinnande intresse för teknik? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Med fler än 40år i branschen och 350 medarbetare på närmare 30 platser runtom i Sverige, är Storel idag den kompletta grossisthandeln för el-material och en av världens största elgrossister. Kunderna består av elektriker, installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automatiseringsspecialister och stora industriföretag. På Storel handlar fler än 10 000 elektriker och industrikunder - varje dag.

Vi söker just nu en butiksansvarig till Storels butik i Borlänge. Som butiksansvarig ansvarar du över: Varor, butik, aktiv och kreativ butiksförsäljning, merförsäljning och kundbemötande/service. Du ansvarar även över att butiken är lönsam och försäljningen professionell. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Försäljning och målinriktade säljaktiviteter
  • Hantera uppackning och plocka upp material på hyllorna
  • Kassahantering
  • Rapportering av avvikelser till närmsta chef
  • Att plocka upp och skicka internorder
  • Rullande inventeringar
  • Rådgivning, produktförslag och anskaffning av ej lagerfört material
  • Produkt och kampanjskyltning
  • Att ge information och rådgivning vid reklamationer och returer
Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos Storel i Borlänge. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i december och pågå i minst åtta månader. Arbetstiderna är mån-fre klockan 06:45-16:00.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom butik och/eller sälj. Du har en El-teknisk gymnasieutbildning eller erfarenhet som kan anses likvärdig. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska och har goda kunskaper i officepaketet.

Som person ska du vara positiv, serviceinriktad och du drivs av att leverera hög kvalité på ditt kundbemötande. Vidare besitter du en hög arbetsmoral och arbetar strukturerat och noggrant. Har du erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem, är det meriterande.

Stämmer rollen in på dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com