Bilintresserad butikssäljare sökes!

Bilintresserad butikssäljare sökes!

Har du ett intresse för bilar och försäljning? Är du även studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett sommarjobb, där du kan fortsätta arbeta vid behov under dina studier? Då har vi det perfekta uppdraget åt dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba heltid i sommar, under veckorna: 31-35 och därefter fortsätta att arbeta vid behov.

Hos kunden kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av försäljning av bil och bilrelaterade produkter. Det är därför viktigt med ett brinnande intresse för försäljning och vi ser gärna att du har erfarenhet av kassa och kundkontakter. En del arbetsuppgifter är även förlagda ute på lagret, så har du erfarenhet av att läsa streckkoder, är detta ett stort plus.

Tjänsten är på heltid under angivna veckor och arbetstiderna varierar men är förlagda inom butikens öppettider:

Mån-Fre 7-18
Lör 10-16
Sön 11-16.

För att vara aktuell för tjänsten bör du som person vara driven och engagerad, samt ha en vilja till att arbeta. Behovet är stundvis stort under årets månader och vi söker någon som med kort varsel vill och kan hoppa in och arbeta. Du har en hög arbetsmoral och lämnar telefonen hemma, alternativt i omklädningsrummet.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person ser vi att du är glad, öppen och framåt! Du är noggrann och trivs med att ge god service. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att hugga i. Vidare är du en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du talar och skriver flytande svenska. Då arbetsdagar och arbetstider varierar är det viktigt att du är flexibel samt bor nära. B körkort är ett krav.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart som vi har hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se