Är du studerande och vill arbeta extra som administratör?

Är du studerande och vill arbeta extra som administratör?

Är du flexibel, social och noggrann? Har du en oklanderlig struktur även då det händer mycket runtomkring dig? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Dagab Inköp & Logistik AB ingår i Axfoodkoncernen och levererar dagligvarusortiment till ca: 400 egna och samverkande butiker inom Axfood. Dagab ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution.

Dagabs logistikdel är hjärtat i Axfoods logistikflöde och fungerar som partner till Willys, Hemköp och Axfood Närlivs. Inköps- och logistikmodellen förbättras ständigt för att öka lageromsättningen, förbättra distributionen och skapa effektivare beställningsflöden och transporter. Här är Dagabs uppgift att skapa både storskaliga, flexibla och kundunika lösningar som ska möta kedjornas olika behov och samtidigt dra nytta av samordningsfördelar.

Till Dagab i Borlänge söker vi nu en driven, engagerad student som vill arbeta extra, vid sidan av sina studier. Arbetstiderna varierar och du kommer att arbeta både förmiddagar och kvällar, mån - fre. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till Dagab i Borlänge. Dina arbetsuppgifter som administratör på Dagabs transportkontor, kommer bestå av b.la:
  • Jobba i system SAP och i viss mån Excel
  • Pappershantering
  • Kontaktperson för kontor/support
  • Transportplanering
  • Bokningar
  • Kundundersökningar
Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna roll, krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vidare har du goda datakunskaper och du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet av transportplanering, logistik och olika system är det meriterande. Som person är du social och kundmedveten, med hög servicekänsla. Du är strukturerad, noggrann och gillar att organisera och planera dina uppgifter.

Upplärning och introduktion kommer att ske på Dagabs kontor i Borlänge.

Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com