Är du student och kunnig inom IT/Teknik?

Är du student och kunnig inom IT/Teknik?

Är du studerande och söker ett deltidsjobb vid sidan av studierna? Har du ett brinnande intresse för teknik? Då har vi deltidsjobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som är student och som har ett stort intresse för Teknik/IT och som vill arbeta extra på ett företag som erbjuder innovativa IT tjänster och supportlösningar. Arbetet är förlagt 1-2 dagar i veckan med chans till mer under sommarmånaderna.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besöka kunder och bistå dessa med service i form av reperation av datorer/skrivare mm. Arbetet består till stor del av reparationer och dina främsta verktyg kommer därför vara skruvmejsel och tång.

Arbetet är förlagt på dagtid och vår kund arbetar över hela Dalarna. Uppdraget startar omgående och är sedan pågående över året, så vi ser gärna att du har ett tag kvar på dina studier alt har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Detta söker vi:

Vi söker dig med B körkort och tillgång till bil. Goda kunskaper i Svenska och Engelska är ett krav. Som person är du serviceinriktad och positiv, en problemlösare som kan hålla sig lugn och strukturerad i stressiga situationer. Du är van vid kundbemötande och strävar efter att ge förstklassig service.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se