Är du Elkanalens nästa säljare?

Är du Elkanalens nästa säljare?

Till vår kund Elkanalen i Borlänge söker vi nu en driven och engagerad säljare med start till hösten.
Vi söker dig som har drivet till att lära, vill utvecklas och brinner för kundmötet.

Information om uppdraget:

Elkanalen arbetar med att ge Sveriges alla elektriker en smidigare vardag genom att erbjuda produkter för enklare och smartare elinstallationer.

I rollen som säljare hos Elkanalen kommer du att utgå ifrån Borlänge, du kommer att arbeta i olika distrikt med fokus på Stockholm/Mälardalen. Du behöver därför kunna ligga ute i arbetet.
Du kommer att få en grunduppsättning av kunder att arbeta med och bygga vidare på relationerna. Du kommer även att arbeta med bearbetning av nya kunder. Att skapa relationer och förtroende till dina kunder är A och O.
Du kommer att ha ett tiotal kollegor i olika roller omkring dig och kommer att till en början gå bredvid för att lära dig din produktportfölj och arbetssätt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet med kundkontakt och brinner för försäljning och relationsskapande. Du har körkortsbehörighet B, hanterar svenska språket i så väl tal som skrift. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av elinstallationsbranschen.

Vi kommer att gå mycket på din personlighet och tror att du är engagerad ditt arbete, serviceinriktad och driven. Du är social och gillar att arbeta i relationer. Du är duktig på att kunna ta dig an alla olika persontyper och att anpassa dig efter olika situationer.

Om arbetsgivaren:

Elkanalen i Sverige AB är ett företag från Borlänge i Dalarna. Vi specialiserar oss på halogenfria, fördragna elrör samt system för elkanalisation och eldistribution i bostäder, kontor och offentliga byggnader. Företaget grundades 2015 och har växt stadigt sedan dess.

Elkanalen är det enda tillverkande företaget i Sverige inom segmentet fördragna rör.
Lars Björk, en av grundarna, har mer än 25 års erfarenhet av branschen och fördragna rör. Lars var en av pionjärerna av införandet av fördragna rör i Sverige i slutet av 90-talet. Både kablar och rör är av nordiskt ursprung, men är konstruerade av Elkanalen i Sverige AB.

Besök gärna Elkanalens hemsida för mer info: http://www.elkanalen.se/

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och anställning sker direkt hos Elkanalen. Där av ser vi gärna att vid frågor och funderingar, kontakta ansvarig rekryterare.

Sökord: fältsäljare, distriktsäljare, säljare, utesäljare

Sökord: fältsäljare, distriktsäljare, säljare, utesäljare
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com