Automationstekniker

Automationstekniker

Stora Enso Paper AB, Kvarnsvedens bruk söker automationstekniker

Beskrivning
Till vår teknikavdelning söker vi nu en positiv och analytisk automationstekniker. Vi erbjuder dig en spännande och varierad vardag där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att bidra i vår utveckling mot att bli världens bästa bruk! Hos oss får du även goda möjligheter att utvecklas vidare i din yrkeskarriär.

Som automationstekniker arbetar du med underhåll och felsökning på vår automationsutrustning. Det innebär att du utför el- och instrumentarbeten både självständigt och i grupp. Du har förmåga att bedöma fel, föreslå lösningar på dessa samt vara med och åtgärda.

I rollen genomför du även ronderingar i förebyggande underhållssyfte och du kalibrerar givare och ställdon. Du deltar i avdelningens arbete där vi aktivt arbetar med att utveckla rutiner och arbetssätt.

Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med inriktning mot styr- och reglerteknik eller automation. Har du yrkeserfarenhet inom området är det meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och i engelska i tal och i skrift.

Eftersom tjänsten spänner över hela vårt fabriksområde så kommer du att utveckla din kompetens på bredden, därför är det viktigt att du har en god teknisk förståelse och ett stort intresse för teknik i allmänhet.

I rollen kommer du arbeta både självständigt och i grupp, så du har du en god samarbetsförmåga och trivs med lagspel. Du tycker även om att ta egna initiativ och i ditt arbete och som person är du noggrann och ansvarstagande.

Tjänsterna vi erbjuder är på heltid och tillsvidare, arbetstiden är förlagd till dagtid men skiftgång kan förekomma.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Fredriksson på tel. 070-360 52 55.

Sista ansökningsdag är den 15 oktober men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mats Fredriksson
Telefon 070-360 52 55
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://storaenso.se
Sista ansökningsdag 15 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

tora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder och 2018 uppgick omsättningen till 10,5 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R). Dessutom handlas Stora Enso som depåbevis ADR (SEOAY) i USA. storaenso.com

Stora Enso Kvarnsveden är ett modernt pappersbruk beläget vid Dalälven i Borlänge. Bruket anlades år 1900 och de två nuvarande maskinerna tillverkar obestruket journalpapper och förbättrat tidningspapper. Produktionskapaciteten uppgår till ca 600 000 årston. Inriktningen inom varje produktionsområde är högkvalitativa produkter anpassade till den enskilde kundens önskemål.