Områdesansvarig till Sodexo

Områdesansvarig till Sodexo

Söker du en ansvarsfull roll som ger dig möjlighet att bygga upp och utveckla verksamhet, medarbetare och kunder? Tilltalas du av att få arbeta i ett stort bolag där du har mycket stora möjligheter att påverka lokalt? Är du öppen, lyhörd och tydlig i ditt ledarskap? Är du dessutom strukturerad, affärsmässig och präglas av en stor portion serviceanda och entusiasm? Då kan du vara den personen som vi söker till en mycket spännande roll som områdesansvarig för Sodexo i Dalarna!

Om tjänsten
På Sodexo får du förmånen att ha det övergripande ansvaret för den totala driften. Du ansvarar för de Facility management tjänster som vi erbjuder våra kunder i området. Personalen som består av ca 40 medarbetare och två gruppledare. Du kommer att ha ett övergripande resultat- och personalansvar samt ansvar för att utveckla verksamheten. Dina dagar kommer i huvudsak att bestå av att vara närvarande ute på våra uppdrag för att bygga relationer och skapa förtroende hos både medarbetare och bland våra befintliga kunder. Det handlar givetvis också om merförsäljning till befintliga kunder och även att skapa nya kundrelationer. Du kommer i din roll att träffa och skapa nya kontakter med presumtiva kunder genom att aktivt delta i olika nätverk. Hos oss har du en mycket viktig uppgift i att se till att både kund- och medarbetarnöjdhet är på topp.

Även om medarbetare och kunder självklart ska prioriteras så ingår det även en del administrativa uppgifter såsom exempelvis ekonomisk redovisning, arbete med ekonomiska styrmedel och kontinuerlig uppdatering av vårt CRM-system. I ditt dagliga arbete har du mycket nära samarbete med gruppledare bland annat gällande effektiv bemanning på uppdragen. Du rapporterar till regionchef.

Om dig
Brinner du för att bygga upp och utveckla verksamhet, medarbetare och kunder? Tilltalas du av att få arbeta i ett stort bolag där du har mycket stora möjligheter att påverka lokalt? Är du en drivande person som är förändringsbenägen, tar initiativ och hittar lösningar? Tycker du om att vara synlig ute på fältet för att träffa medarbetare och kunder? Har du en stor portion serviceanda och ett glatt och entusiasmerande sätt? Som ledare är du lyhörd, öppen, tydlig, orädd och duktig på att engagera och motivera medarbetarna i ditt team. Är du dessutom affärsmässig och strukturerad? Då kommer du att trivas hos oss!

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning ekonomi, ledarskap eller liknande. Du ska ha flera års ledarerfarenhet och en naturlig fallenhet för att få personalen att må bra och utvecklas. Självklart är du van att ha sälj- och kundkontakter. Vidare ska du vara väl förtrogen med ekonomisk redovisning och ekonomi som styrmedel. Dina språkkunskaper i svenska och engelska ska vara god i både tal och skrift. Du har även mycket god PC-vana och är en van användare av administrativa system. Erfarenhet av Facilities Management branschen är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sodexo
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Om anställningen
Sodexo har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Sodexo erbjuder dig:
Ett spännande arbete med stora möjligheter att få påverka. Sodexo är ett företag som uppmuntrar medarbetarna att vidareutvecklas och erbjuder en personlig utbildning/utvecklingsplan och har forum för internt erfarenhetsutbyte. Vi vill givetvis att du ska må bra och erbjuder friskvård.

Om ansökan
Sök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och kapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju eller videointervju. De som går vidare efter telefonintervju/videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via tel 023- 70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Områdesansvarig, arbetsledare, chef, Sodexo, Borlänge, Adecco, Dalarna
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning, Städ
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.