Industrielektriker till Setra Långshyttan

Industrielektriker till Setra Långshyttan

Om företaget

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. Vi tillverkar sågade och förädlade trävaror, byggprodukter samt bioprodukter av gran och furu från ansvarsfullt brukade skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande och hög industriell kapacitet skapar vi klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för våra kunders behov. Vi är cirka 800 medarbetare och omsätter drygt fyra miljarder kronor. I koncernen ingår sju sågverk och två förädlingsenheter, varav en finns i Storbritannien. Huvudkontor och kundservice finns i Sverige och vi har sju olika försäljningskontor runt om i världen.

Vi vill göra affärer som fler än vi tjänar på - kunderna, samhället och naturen. När en verksamhet är lönsam för alla kallar vi det för Grönsamhet. Vi vill vara grönsamma. Läs gärna mer på www.setragroup.com

Långshyttan är Setras centrum för modern träindustri. Här tillverkas bygglösningar i korslimmat trä, limträ samt träkomponenter för dörr- och fönsterindustrin. I Långshyttan finns även serviceorganisationen som sköter hela affären kring produkterna, med bland annat säljare och konstruktörer. Sammanlagt är vi cirka 90 medarbetare. Produkterna säljs till kunder i Sverige och på flera exportmarknader.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är redo för ett spännande och utmanande jobb som skiftgående industrielektriker. Hos oss erbjuds du ett fritt omväxlande jobb med goda utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och mycket annat! Som industrielektriker arbetar du med felsökning, reparationer, förbättringsarbete och underhåll. Jobbet är mycket omväxlande. På underhållsavdelningen jobbar både industrielektriker och mekaniker. Vi jobbar kontinuerligt 2-skift samt jour. Samarbete, proaktivitet och service är prioriterade områden. Allt för att produktionen ska fungera så optimalt som möjligt.

Din profil

Du har en bakgrund inom tillverkande industri och goda kunskaper inom felsökning, industriell el och avhjälpande underhåll. Specifik teoretisk utbildning är bra men inget direkt krav. El-behörigheten finns hos oss men vi ser dock gärna att du har AL-auktorisation lågspänning enligt elsäkerhetsverkets föreskrifter (gamla ABL). Kunskaper inom PLC, ritningslära, mätteknik, hydraulik, pneumatik och frekvensstyrning är helt klart önskvärt. Certifikat för heta arbeten och mobila arbetsplattformar är bra att ha. B-körkort, svenska i tal och skrift samt kunskaper i officepaketet är grundförutsättningar för att hantera vardagen. Din personlighet och inställning väger också tungt. Vi söker en trygg och systematisk person med stort intresse för att utvecklas och lära nytt.

Ansökan

I denna tillsättning samarbetar Setra med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan på Clockworks hemsida, www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-05-11. För frågor kring tjänsten kontakta gärna Jasmin M. på 073-351 27 24 eller jasmin@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se