Verkmästare till STS - Sydhamnens Trailer Service AB

Verkmästare till STS - Sydhamnens Trailer Service AB

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Vi söker nu

Verkmästare

till vår anläggning i Borlänge

STS Borlänge är auktoriserad för lastbilsmärkena MAN och DAF och erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden är även ackrediterad för att "släcka 2:or" och färdskrivare.

Vår nya Verkmästare kommer hjälpa organisationen med att ta verksamheten till nästa nivå. En del i detta är att leva efter företagets verksamhetsledningssystem som ger hela STS ett enhetligt sätt att agera via uppställda mål för kvalitet och miljö.

Den person vi söker skall ha ett driv och tydligt kundfokus. Erfarenhet från liknande roller är meriterande men viljan att utveckla och leda mot tydliga mål är viktigast. För denna tjänst behövs bred praktisk kunskap av teknisk felsökning. Att ha en dialog med våra kunder är centralt och även den interna kommunikationen är mycket viktig. Du kommer att ha ansvar för den dagliga driften och fungera som en länk mellan den lokala platsledningen och vårt mekanikerteam. Det är meriterande om du har datorvana och erfarenhet av att jobba i verkstadssystem.

Våra kärnvärderingar kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.

Läs gärna mer på: http://www.ststrailerservice.se

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Sista ansökningsdag: 30 september.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Driftschef Johan Hedberg på tfn: 072-500 52 08.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Struve på Adecco på tfn: 023-70 55 96 eller ulrika.struve@adecco.se.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.